Missguided - Peace, Love and Fashion


Ik "blader" door een heleboel blogs heen gedurende de dag, wat betekend dat ik ook dagelijks (voor mij) nieuwe merken ontdek. Missguided was er eentje van. Vooral bekend onder de Britse bloggers maar zeker niet onbereikbaar voor Europa. Alsof dat nog niet genoeg was vond ik daar precies wat ik zocht: een wat netter high waisted shortje. 


De website zelf valt niks over te klagen! Ze hebben veel maar niet te veel en er is veel overzicht in de catogorien. Ze hebben echt hele leuke dingen dus het is zeker alleen al de moeite waard om een kijkje te nemen. Ik bestelde dus mijn shortje, iets te enthousiast dacht ik dat hij binnen 2 - 3 dagen (denkende aan de Asos service) wel binnen zou komen. Op zondag besteld en op donderdag had ik nog niks dus begon ik maar met alle kleine lettertjes lezen, wat bleek, voor Europa kan het zeker tot 7 werkdagen (ZONDER WEEKENDEN MEEGEREKEND) duren. Pfoe! 


Dat is dus eigenlijk mijn enige minpuntje, de bezorgtijd. Nu wachtte ik natuurlijk op 1 broekje, dus duurde het alleen maar langer. Ik denk dat het voor mijn volgende bestelling het wel waard is om wat meer spulletjes te bestellen! Scheelt ook weer verzendkosten. 
Verder ben ik echt te spreken, ik heb echt al 3 x gezegd dat ze leuke spullen hebben, nogmaals, ze hebben leuke spullen. Je pakketje komt heel netjes en verpakt aan, wat ik ook altijd wel fijn vindt. 



Even een snelle blik werpen op mijn broekje, heel fijn broekje, ik heb gewoon mijn eigen maat gekozen en die past. Geen gekke maten dus waar je te groot en te kleine dingen kan verwachten. Het broekje is licht blauw en sluit met een ritsje, hopelijk komt er snel een zomerse outfit mee!

Dit artikel schrijf ik overigens gewoon uit enthousiasme, geen sponsors of pakketjes gekregen. Complimentje naar Missguided, sip gezichtje naar de lange bezorgtijd! 

Kende jij Missguided al?

Volg mij via: bloglovin / google / instagram 

Share this:

, , ,

CONVERSATION

10 reacties:

  1. Wat een prachtige kleur! Ik had nog niet eerder van deze shop gehoord, maar ik ga er nu zeker een keertje kijken <3 Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem7/05/2014

    Ik kende de shop nog niet maar dat shortje ziet er leuk uit ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Misguided ken ik al wel een tijd, maar ik heb nog nooit iets besteld for some reason? Heel leuk broekje!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een superleuk shortje!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er echt super leuk uit, denk dat ik ook eens een kijkje neem op shop! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind Missguided ook super leuk! x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. lovely shorts!
    xx, Jana
    http://emptydaysandsleeplessnights.blogspot.de/

    BeantwoordenVerwijderen