Crazy cat lady tag


Ik had oprecht nog nooit gehoord van deze tag (voeg hier schaamte in) totdat Teske er iets meer dan een week geleden over schreef. Ge-wel-dig. Dus ik ga hem nu zelf ook doen. Bereid je voor, ik maak ZO veel foto's, dus ook van onze kat: JAMES! 

DE SCHATTIGSTE FOTO VAN JE KATIk kan echt niet kiezen. Ik heb uiteindelijk maar 4 foto's uitgekozen van deze zomer, toen was hij dus pas 4 of 5 maanden oud. Het is, zoals jullie zien, een rood katertje. Inmiddels al een echte kat, zoals op de aller bovenste intro foto te zien is (wat ik overigens zijn mooiste foto vind, haha). Hij was en is heel erg speels maar kan ook spontaan ineens een hele dag slapen. 


BIJZONDERE EIGENSCHAPPEN 

Ik vind het zelf bijzonder dat James altijd naar zijn naam luistert. Maakt niet uit op welke toon je het zegt, of je het tegen iemand anders zegt, als de naam James valt kijkt hij op. Soms miauwt hij zelfs terug, bijvoorbeeld als je hem roept om naar binnen te komen (we durven het nog steeds niet aan hem een hele nacht buiten te laten, en vaak zit hij 's avonds al te wachten om naar binnen te komen) komt hij heel hard aanrennen terwijl hij miauwt.


Ik heb er helaas geen goede foto van (deze is ook leuk) maar sinds hij een klein katje is pak ik hem altijd op en zet ik hem met zijn voor pootjes over mijn schouder heen. Heel lief, hij ziet dan ineens van alles, hij wil dan ook vaak gewoon niet meer daar weg. Hij gaat spinnen en om zich heen kijken en blijft heel rustig zitten. 


OMSCHRIJF HET GELUID DAT JE KAT MAAKT

Katten moeten volgens mij altijd maar een beetje leren miauwen. James was een late leerling. Ik meen het. Zijn miauw klonk tot nog niet eens lang geleden als een soort RAWR in de vorm van een krijs of een gilletje. Super moeilijk uit te leggen, maar het was geen miauw, alles behalve een miauw. Wel heel schattig overigens (dit ga je heel vaak horen, het spijt me). Inmiddels, gelukkig, heeft ook James het miauwen onder de knie. Hoera, hoera!KOOSNAAM

Jamesie (djeemsie). Eigenlijk zo goed als altijd, als we hem roepen, na drie of vier keer James te hebben gezegd komt Jamesie er altijd uit. En ik noem hem heel vaak poepie, maar dat ben ik! 


BETEKENIS

Vroeger heb ik thuis altijd katten gehad, ik ben echt altijd gek geweest op katten. Toen we op een gegeven moment besloten na een lange tijd weer twee kittens in huis te nemen, ging het mis. Mijn broertje was ineens allergisch, en niet zomaar allergisch, maar echt de ergste vorm die je kon hebben in de katten allergie. De katten waren al bij ons thuis maar daar moesten we per se een nieuw en fijn huisje voor zoeken. Gelukt, gelukkig! Maar wij kunnen bij mij thuis nooit meer katten hebben, zolang ik thuis woon natuurlijk. Kan mijn broertje niks aan doen, niemand neemt het hem ook kwalijk, maar ik vind het net als hij zelf wel super jammer.
Mijn vriend zijn kat is begin vorig jaar overleden aan ouderdom, was echt een hele lieve oude kat. Toen we aan tafel met zijn ouders het hadden over katten, waren we allemaal super enthousiast om dit jaar misschien eens te kijken naar een kitten. Daar was hij dan, James! Ik ben daar sowieso heel vaak, mijn vriend en ik zorgen voor hem, met een hulp natuurlijk. Maar oh wat waren we blij. James wordt zo verwend, je wil het niet weten! 


GOEDE TIP VOOR ANDERE CAT LADIES

Hm, een tip. Ik weet niet of het een tip is, maar ik denk dat katten geen bandje nodig hebben! Net zoals dat ik vind dat honden binnen geen halsband hoeven te dragen. Ik denk dat katjes als je ze van jongs af aan rustig naar buiten laat, met ze mee gaat een paar keer, ze weer roept na een uurtje, ze echt wel snappen waar thuis is!


WAT VOOR KAT ZOU JIJ ZIJN

Zo eentje die de hele dag kwam knuffelen, en dan 's avonds ineens rondjes gaat rennen en eten en dan daarna gewoon weer met grote ogen bij de baas gaat liggen en hoopt op gekroel in d'r nek. Ja. Zo eentje. 


LEUKSTE KATTENWEBSITE

Youtube is geweldig als je leuke katten filmpjes wil zien, je hoeft alleen al 'cat' in te typen en er verschijnen al miljoenen schattige maar ook grappige filmpjes over katten. Verder ken ik heel veel tumblrs met katten gifjes, en foto's en ga maar door. Hier onder een kleine selectie.


BESTE KATTEN GIFIk vond het een hele leuke tag om in te vullen! Hebben jullie deze tag ook al gedaan, plaats dan alsjeblieft een link hieronder! Ik vind het leuk. Heel leuk. 


Volg mij op: bloglovin / google / instagram

Share this:

, ,

CONVERSATION

10 reacties:

 1. OMG jouw kat is echt supercute haha die foto waarop ie op z'n krabpaal ligt is echt geweldig! Misschien doe ik deze tag ook wel eens na mijn examens! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat enorm schattig is jouw kat zeg awww <3

  katten zijn geweldig :) en die gifjes zijn ook te cute!

  liefs,
  Femke van unendful

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige tag zeg met die foto's er ook bij, haha. Zo jammer dat ik geen kat heb..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijke tag, en die foto's zijn gewoon geweldig ^^ Zoveel grappige dingen die ja kat eigenlijk doet haha ^^

  Liefs, Liese

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hahaha leuke tag ik hou niet van poezen maar als ik deze soort foto's zie vind ik ze wel juist weer helemaal leuk! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fantastische foto's van je kat. Dat ie zomaar op die paal blijft hangen. Mijn kat kruipt ook altijd overal in en onder. Ik wist niet dat deze tag bestond, echt tof!

  Ik hoop dat je ook eens bij mij langskomt, liefs,
  Janna

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem12/30/2013

  Hihihi, het valt me nu ineens op van hoeveel cat ladies ik blogs lees!
  Ik ben fan van James (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Anoniem12/30/2013

  Love Love Love cats!! super leuke post! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ahw, wat een superlieve foto's van james ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen