Kerstboom versieren


Ik denk, ik gok, dat hij bij heel veel van jullie al staat. Maar gisteren, werd hij bij ons dan ook eindelijk versiert. Een echte, gelukkig. Ik vind zelf de echte altijd nog net iets leuker, haha. Ik keek er al de hele week naar uit, maar, hij staat!


Bij ons, en bij mijn vriend thuis (waar we de kerstboom op hebben gezet) komen alle Kerst spullen altijd uit een grote doos die, als Kerst weer afgelopen is, ergens achter in een hoekje verdwijnt. Zo ook dit jaar weer, begon het met het uitpakken van de doos!Toen we de lichtjes eindelijk in de boom hadden gehangen, kwam de kat kijken. James is nog geen jaar (februari) en dit is dus "zijn eerste Kerst". Hij snapte er helemaal niks van, die grote boom in de huiskamer, maar bleef heel rustig. Onder de kerstboom rook hij wat, en was gefascineerd door de lichtjes. Oordeel zelf maar:


Ik moest zelf heel erg lachen om deze foto. Het beestje is zo geweldig, en het feit dat ik deze foto heb kunnen maken is nog leuker! Geloof het of niet, James was aan het gapen onder de Kerstboom, maar op de foto lijkt het net alsof hij wacht tot het lichtje in zijn bekje valt. Te schattig! 
Dit is het eind resultaat, ik ben best tevreden! Natuurlijk komen er nog cadeautjes onder, maar dat is allemaal voor later. Misschien komt het zelfs pas voor het moment dat we ze gaan uitpakken, want onze geliefde James heeft er nogal een handje van om verpakkingen open te scheuren! 


Staat bij jullie de Kerstboom al? 

Volg mij op: bloglovin / google / instagram

Share this:

CONVERSATION

8 reacties:

 1. OMG die kat is zo zo cute! Wij hebben onze mini-nep kerstboom gisteren ook gezet. Ookal is ie klein hij brengt toch extra sfeer in huis ! Leuke en mooie kerstboom meid ! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Bij ons staat de kerstboom sinds donderdag en die foto van die kat is echt geweldig haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De boom ziet er leuk uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's!! Ik vind die kat echt schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ah gosh die kat die zit te gapen op de laatste foto wat een noepie!
  echt een schatje! erg leuke foto's weer

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's met je kat! De kerstboom ziet er weer gezellig uit!:) xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een onwijs schattige foto van die kat! <3 Wij hebben ook altijd een echte kerstboom, blijft toch leuker dan eentje van plastic haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. schattig en altijd gezellig zo'n kerstboom
  leuke blog, zullen we volgen?
  http://www.we-heart-fashion.com

  BeantwoordenVerwijderen