Laatste beetje Kerst


Cadeautjes! Naast dat ik het enorm, enorm, enorm naar mijn zin heb gehad deze Kerst. Heb ik ook zo veel cadeautjes gekregen, ik word al gelukkig van naar de foto's kijken. Als eerste had mijn moeder hele lieve cadeautjes gekocht voor iedereen. Ze had ze onder de kerstboom gelegd en we mochten allemaal cadeautjes uitpakken op kerstochtend. 


Ik kreeg als eerste deze schattige letters, JUP, ik weet het de & staat verkeerd om. Maar ik heb deze foto diezelfde dag nog gemaakt en ik denk dat ik er niet helemaal bij was met al mijn enthousiasme. Het zijn gewoon kartonnen letters, volgens mij te koop bij de Xenos. Vind ze zelf heel schattig! (B is de voorletter van mijn vriend, trouwens).


Als tweede kreeg ik dit boek, deze scrapbook plaatjes en deze oorwarmer. The Sartorialist, is echt, oprecht, een prachtig boek. Het staat vol met "streetstyle" fotografie, van mannen, tot ouderen tot kleine meisjes. Echt, super mooi. De scrapbook plaatjes ben ik ook erg blij mee omdat ik dit soort dingetjes vaak voor school goed kan gebruiken! Je kan ze bijna overal wel kopen en ze zijn bijna altijd wel schattig. 
En dan! De oorwarmer. Heel leuk ding, lekker warm, en gewoon van de H&M. Sowieso dat ik hem met Oudejaarsavond op doe. Goed voor mijn oren en hoeft niemand mijn geklaag over het koude weer aan te horen, CHECK.


Laatste cadeautjes bij mij thuis. Kussenslopen met katten, heel, heel lief. Zoals denk ik al is gebleken ben ik gek op katten, dus meer hoef ik niet uit te leggen.
Als laatst kregen mijn vriend en ik nog een Sushi kit. Heel leuk, want we zijn gek op sushi (zie instagram, we hebben vandaag sushi gegeten). Daarnaast wilden mijn ouders al heel lang heel graag sushi proeven, dus komt dit voor hen net zo goed uit als voor ons!


Alsof dat nog niet genoeg was, waren we er nog niet eens met de cadeaus. Mijn vriend en ik deden net zoals vorig jaar een leuk cadeau kopen voor elkaar. Van mijn vriend kreeg ik een statief (YES YES YES YES) en de inhoud van de grote ZARA doos. Maar daar doe ik lekker een aparte post voor! Haha. 


Verder kreeg ik van de schoonfamilie nog deze geweldige kalender. Katten. Natuurlijk katten. Maar het leuke is dat er hele grappige gedichtjes bij staan, zogenaamd door: KATTEN. Ik vind het geweldig! 


Binnenkant van de kalender! Is het niet lieeef! Verder ben ik zo zo zo zo blij met alles wat ik heb gekregen. Ik ben ook heel blij met de lieve kaartjes die ik heb ontvangen van vriendinnetjes en vrienden. 

Ik had voor mijn ouders, broertje en schoonouders ook allemaal cadeautjes gekocht en daar waren ze allemaal gelukkig net zo blij mee! Missie zeker, zeker weten geslaagd dacht ik zo! 

Hebben jullie ook leuke cadeaus van de kerstman gehad? 

Volg mij op: bloglovin / google / instagramShare this:

CONVERSATION

6 reacties:

 1. Wat een leuke cadeautjes. <3 je bent lekker verwend door de kerstman haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die kussenslopen zijn echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh superleuk allemaal! Ik wil nu ook die kussenslopen en kalender haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk al die katten, die kussenslopen zijn zo schattig! En ben erg benieuwd naar de inhoud van de ZARA doos..

  liefs,
  Femke van unendful.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem12/28/2013

  Die kussenslopen, wauw, zo jaloers!
  Leuke dingen!

  Liefs Romy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke cadeautjes heb je gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen