Review: Rimmel Londen Lash Accelerator Endless


Ik kreeg deze mascara bij mijn beauty full bag van de glamour (klik hier voor de blogpost). Het was het enige oogproduct dat erbij zat, en omdat ik deze nu dagelijks gebruik, wilde ik er toch iets over schrijven. Het is mijn eerste review, super leuk! 


De verpakking zelf vind ik persoonlijk niet zo boeiend. Hij valt wel flink op, het is een neon kleurtje geel met zwart. Zelf loop ik vaak sneller af op de klassiekere uitziende mascara's. Dus helemaal zwart, of met een beetje zilver of goud. 


De borstel is wel 1 van de fijnste, vind ik zelf. Deze borstels houden vaak een beetje de klontjes weg, en zo ook bij deze. Met deze borstel is het makkelijk aan te brengen, makkelijk aan te brengen over je hele wimper omdat hij ook iets langer is. 
De mascara zelf is ook nog eens goed zwart en dat vind ik ook heel belangrijk. Net als bij eyeliner vind ik het niet mooi als een mascara een beetje grijsachtig is. Gelukkig bij deze niet het geval! 


En dan! Het resultaat! Ik heb al gezegd dat ik hem inmiddels dagelijks gebruik, ik ben dan ook zeer tevreden. Links zie je met mascara en rechts zie je zonder (spreekt eigenlijk een beetje voor zich). De mascara beloofd lange wimpers, en dat geeft hij ook. Ik heb helemaal niet veel aangebracht en toch is duidelijk te zien dat mijn wimpers een heel stuk langer lijken. Dagelijks draag ik deze mascara nu met eyeliner en die combinatie is ook heel fijn. Je blijft mijn wimpers duidelijk zien (ik draag een iets dikker lijntje) zonder overdreven veel mascara. 


Al met al ben ik eigenlijk best wel tevreden. Ik denk niet dat ik hem zelf had gekocht als ik hem niet had gekregen, maar het resultaat van de mascara is heel fijn. Zonder teveel aanbrengen krijg je toch lange wimpers (ik gebruik overigens ook geen wimperkruller! dus dit is echt alleen een beetje mascara). 

Welke mascara gebruiken jullie op het moment? Volg mij op: bloglovin / google / instagram
Share this:

CONVERSATION

3 reacties:

 1. jezus wat een droom wimpers heb jij! Daar ben ik meer dan een beetje jaloers op.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem12/09/2013

  Wauw die geeft nogal wat volume :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb deze mascara ook, maar vind die een beetje tegenvallen!
  je hebt wel een stel prachtige wimpers.. bij mij werkt deze
  een stuk minder goed.. die nieuwe zwart witte van rimmel is wel heel
  goed bij mij..

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen