Bart 20 jaar!


Gisteren werd mijn vriend 20, ik keek er al even naar uit want ik vind het zo leuk om cadeautjes te geven. Ik had zijn hele kamer versiert en 20 ballonnen opgeblazen (waarvan 19 het hebben overleefd, helaas). 


Dit waren zijn cadeau, het bovenste cadeautje was van mijn ouders en broertje, het onderste cadeau heb ik zelf voor hem gekocht. Ik was best wel bang dat hij het net niks vond, maar gelukkig, hij was super blij met het cadeau. En de 19 ballonnen. 
Door de drukte heb ik geen goede foto's kunnen maken van de schoenen die ik had gekocht voor zijn cadeau. Maar gelukkig stonden ze nog op de website. De schoenen zijn van Manfield, en passen heel goed bij de style van mijn vriend. Ik heb wat plaatjes op tumblr gevonden hoe ze worden gedragen. Ik vind ze prachtig.. 
Accesoires voor mannen zijn vaak, altijd, horloges. Zo ook bij Bart. Hij kreeg van zijn ouders dan ook een horloge en van mijn ouders en broertje een box voor horloges, deze is van Riverdale! Hij komt met kussentjes waar je horloges omheen kunnen, super handig en het staat super geordend. Door de verjaardag hadden we een heel druk weekend, maar ontzettend leuk en gezellig. We hebben 3 avonden achterelkaar heel gezellig met en bij vrienden gezeten. We aten zaterdag ook nog Sushi (SHABU SHABU: aanrader!) (Heleboel liefde ook voor die foto ♥) en zondag kwam er ook nog familie en vrienden. Op instagram plaatste ik de foto's hierboven!

Hoe was jullie weekend?


Volg mij via: bloglovin / google / instagram

Share this:

CONVERSATION

9 reacties:

 1. Ziet er gezellig uit, leuke schoenen heeft hij gekregen! (;
  Gefeliciteerd! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat een leuk cadeau voor je vriend zeg! Ziet er heel erg gezellig uit op de foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog gefeliciteerd met je vriend! En wat een leuk cadeau om schoenen te geven. Ik vind cadeaus voor mannen altijd zo lastig.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met Bart! Heel erg leuk cadeau.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk gedaan, gefeliciteerd met je vriend x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd! Waar is de tijd van 20 jaar worden :D

  BeantwoordenVerwijderen