Action: Lippenstift + Reinigingsdoekjes


Ik probeer steeds vaker bij de action beauty producten te halen, ze zijn lekker goedkoop, en, ik vind het testen heel leuk! Zo ben ik al een aantal dingetjes tegen gekomen die ik best wel fijn vind. Deze keer ging ik de Coconut care facing clensing whipes en de Max Make-up lipstick testen!



Ik begin met de lippenstift. Voor rond de 1 euro kan je bij de action lippenstift halen, een pakketje van twee, met verschillende kleuren. Ik koos voor deze rode en oranje/koraal kleurige lippenstiften. Ik vind de kleuren er helemaal niet zo gek uit zien, op het eerste gezicht zijn het zeker weten kleuren die ik van de andere merken ook zou halen. 


Hier viel me op dat de oranje wel heel oranje werd, maar, het wordt een trend, dus het valt altijd te proberen. De rood is gewoon rood, al zit er wel een roze gloed over heen. 


De eerste kleur! De lippenstift is super creamy en brengt heel makkelijk aan. Geen verkeerde lippenstift, hij ruikt alleen echt sterk naar make-up. Ik vind dat bij andere lippenstift er altijd een beetje zo'n lippenbalsem geurtje aan hangt, maar bij deze ruikt het echt sterk naar make-up. Dit merk ik overigens alleen bij het aanbrengen, niet als ik hem op heb!
De kleur vind ik wel oke, ik moest behoorlijk wennen aan dat oranje kleurtje. Ik heb persoonlijk namelijk heel weinig met sterke oranje tinten. Toch, mag ik het zeker niet lelijk noemen!


En dan nu.. de doekjes! Ik ben wel een beetje fan van deze doekjes. Voor nog geen 1 euro heb je een pakje van 25 doekjes en deze ruiken heerlijk. De cocos geur is niet te sterk en juist heel prettig en verfrissend! 


Niet geheel onbelangrijk: hij haalt de make-up heel makkelijk weg! Hij is ook zeker zacht op de huid. Al met al: niks op aan te merken. Zeker niet voor deze prijs!


Kleur 2! Ik was verrast, het lijkt zo veel meer roze dan ik dacht. Het is meer roze met rood dan rood met roze. Maar ook deze, zeker niet verkeerd. Het aanbrengen en gevoel van de lippenstift is natuurlijk hetzelfde. En ik houd wel van felle kleurtjes. Roze is dan stiekem toch even wennen!


Ook deze lippenstift wordt makkelijk verwijderd door de doekjes. Heel makkelijk, zonder heel veel moeite is de felle kleur van mijn lippen af!

Zoals je wel kan merken ben ik vooral heel erg enthousiast over de reinigingsdoekjes van de Action. Ze zijn gewoon heel fijn en het scheelt behoorlijk in prijs met andere reinigingsdoekjes. De lippenstift kan ik ook aanraden, zeker als je een budget hebt en bijvoorbeeld een feestje. De felle rood/roze is natuurlijk ideaal voor een feestje! 

Hebben jullie wel eens beauty producten van de Action gebruikt?

Volg mij via: bloglovin / google / instagram

Share this:

,

CONVERSATION

14 reacties:

  1. Heel erg handig! Die lipsticks zien er mooi uit! Die doekjes lijken me heel fijn, ik ben gek op kokos :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem4/08/2014

    Dat fel kleurtje staat je super :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Anoniem4/08/2014

    De lippenstift van de action vind ik echt ontzettend fijn. Ziet er goed uit op je lippen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik heb ook heel veel lipsticks van de action, zijn best fijn voor die prijs! en die doekjes vind ik ook erg fijn, helaas vind mijn vriend die geur van de doekjes niet fijn haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wouw, prachtige kleurtjes! Ik vind ze je allebei erg mooi staan! Ook de oranje! Lijkt me leuk om ook een keer een lippenstift van Action uit te proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie lipsticks heb je gekocht. Oranje vind ik je trouwens mooi staan.
    liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Anoniem4/08/2014

    De liptsticks staan je goed zeg. Ik kan me voorstellen dat die oranje kleur wennen is maar het staat naar mijn mening erg mooi bij je huid!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Anoniem4/08/2014

    Die doekjes heb ik ook gekocht, maar nog niet uitgeprobeerd. Ze klinken in ieder geval veelbelovend :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie lipsticks, ik heb ze ook en vind ze erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. ik hou ook echt van de action voor de lipsticks voor die prijs vind ik super liefs, x

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Klinkt eigenlijk erg geweldig! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooie lipkleurtjes, de doekjes lijken me ook fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. De lipsticks van Action vind ik inderdaad ook erg fijn, al heb ik zelf deze kleurtjes nog niet maar ze zien er wel mooi uit! De reinigingsdoekjes heb ik geloof ik ook nog nooit geprobeerd, maar lijken me wel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen