Ikea huisje voor later..


Nu ik eind dit jaar 20 wordt denk ik er (samen met mijn vriend) steeds vaker over na om een eigen huisje/appartement te huren en in te richten. Het zal vast nog wel een hele tijd duren voor het ook echt zo ver is, maar met dromen is niks mis toch?
Al helemaal bij Ikea! Ik ben gek op Ikea, de spulletjes, ik wil het allemaal! Wat ik helemaal leuk vind is Ikea combineren met vintage, dat maakt het weer lekker eigen! Ik ga wat inspiratie met jullie delen! (Ook leuk als je nog thuis woont).

Opbergen
KASETT doos met deksel: €4,99 / KASETT doos met deksel €9,99

Dit soort simpele, maar toch leuke dozen zijn super handig. Ze staan netjes en er past een hoop in. Echt ideaal voor mij en mijn vriend omdat wij beide nogal een handje ervan hebben om heel veel spullen te bewaren en te kopen!NORDLI nachtkastje, €69,95

Ik vind dat je in een slaapkamer niet zonder nachtkastje kan. Het staat zo gezellig. Maakt een bed kant helemaal eigen door alle spulletjes. Dit nachtkastje vind ik persoonlijk echt heel leuk, simpel, mooi wit, je kan er nog iets leuks onder leggen. Ja, perfect!


SlapenMALM bedframe, €129,00 / GURLI plaid, €9,99

Een groot, warm, hoog bed. Ook heel belangrijk al vraag je het mij! Ik heb het altijd super koud, dus warmte is zeker belangrijk. Verder vind ik het heerlijk om echt in bed te kruipen, dus een hoog matras en dikke dekens: heerlijk!

Kleding


STOLMEN, €302,00

De SOLMEN kasten en kleding rekken kan je zo gek maken als je zelf wil. Dit zou een klein deel ervan kunnen zijn. Aangezien ik nu al de mazzel heb dat ik een kamer bezit apart voor mijn kleding, hoop ik dat later ook te kunnen hebben. Gedeeld vind ik dat later niet erg, maar ik vind het heel mooi en handig als mijn kleding buiten mijn slaapkamer ligt en hangt. Luxe natuurlijk. 


PORTIS kledingrek, €39,99

Ik vind kleding rekken zelf heel erg leuk! Ik gebruik er nu zelf ook eentje, maar dan de simpelste van de simpelste. Buiten dat hij elke keer omvalt is hij super fijn, haha! Dit plaatje hierboven vond ik ook heel leuk, een kledingrek als een soort kapstok. 

DecoratiePREMIAR landkaart, €139,00 / GASER vloerkleed, €139,00 / 
SKURAR lantaarn, €5,99 / LINDVED tafeltje, €19,95

Een landkaart blijf ik mooi vinden, maar altijd weer prijzig. Eigenlijk is een landkaart iets om met geluk te vinden in een tweedehands winkel, dat geluk heb ik nog niet gehad! Dus voorlopig dan maar bij mijn Ikea inspiratie/hoop en wishlist. 

Ik vond dit enorm leuk om te doen, haha. Ikea afgaan en zoeken naar leuke dingetjes. Je komt er toch weer achter hoe breed Ikea eigenlijk is. Alle afbeeldingen komen natuurlijk ook van de Ikea website. 

Wat vinden jullie van Ikea?

Volg mij via: bloglovin / google / instagram

Share this:

CONVERSATION

12 reacties:

 1. Anoniem4/02/2014

  Wat een prachtige dingen heb je uitgekozen. Ik zit er ook vaak aan te denken hoe ik later mijn eigen huis zou inrichten. Echt ontzettend leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er mooi en strak uit! liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie inspiratie! Die landkaart is prachtig, maar wauw wat duur!

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou van de IKEA! Ga er binnenkort weer eens heen. Hopen dat ik dan niet de hele IKEA leegshop :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik woon sinds vorig jaar augustus samen met mijn vriend, en dat bevalt echt heel goed. Het leukste vond ik de voorbereiding, dingetjes kopen, inspiratie opdoen enz. Die doosjes hebben wij zelf ook om spullen in op te bergen, super handig zijn ze.
  Ik hoop dat je een leuke huisje / appartementje kan vinden, want samenwonen is heel leuk :D
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil ook zo graag samenwonen met mijn vriend! We dromen er echt elke dag over en word wel eens tijd.. Ik hou echt van de Ikea! Mijn halve kamer is ervan en wil het liefste heel veel meer. Later word denk veel van mijn meubels ook van Ikea haha. Ik vind trouwens dat nachtkastje echt heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supertof artikel ! IK houuuuu van IKEA. Mijn huis later gaat sowieso 90 % uit IKEA komen haha ! :D xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ja Ikea heeft zo'n leuke spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem4/02/2014

  Ziet er goed uit! Ik krijg (als het goed is) over een paar maanden ook een nieuwe kamer, en heb ook al allemaal dingen van de Ikea uitgezocht. Love it!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke inspiratie! Ik vind ikea echt leuk en als je wat tweaks toepast kan je het nog persoonlijk en origineel worden! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt heel erg leuke dingen! Je hebt een leuke style wat inrichting enzo betreft (kleding enzo ook trouwens haha), heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heerlijk hè die IKEA, mijn vriend en ik hebben er ook veel spullen van!

  Ik heb je genomineerd voor de Very Inspiring Blogger Award!
  Meer informatie vind je op mijn blog: http://dinjadonut.blogspot.nl/2014/04/very-inspiring-blogger-award.html
  x

  BeantwoordenVerwijderen