L'oreal Collection Prive: Eva's nude


De afgelopen keer ging er iets mis met deze post. Ik begreep maar niet waarom dus besloot ik hem opnieuw te plaatsen. Hopelijk deze keer met succes! Het ging om deze prachtige nieuwe lippenstift van de "Collection Prive" van L'oreal. 



Ik koos voor Eva's nude. Een roze, subtiele tint die net die mooie kleur aan je lippen geeft. Hij is niet heftig en ook niet te licht, prefect vond ik! Daarnaast was ik na alle blogsposts over deze lippenstift lijn verliefd geworden op de verpakking. Zwart met goud straalt toch altijd een beetje luxe uit!


Dit is de kleur! Zoals je ziet is het een beetje een koraal roze kleur, er zit zeker een beetje een oranje gloed in. 


Ik droeg de kleur afgelopen week in een outfit. Daar kon je al zien dat het een heel mooi subtiel kleurtje was. De lippenstift zelf is heel fijn, hij brengt heel makkelijk aan en zit als je een paar keer over je lippen gaat ook al gewoon goed. Ook niet geheel onbelangrijk: hij blijft best goed zitten. Gewoon zoals het hoort!

Ik ben super tevreden met mijn nieuwe aankoop. Het is iets heel anders dan ik gewend ben, ik draag namelijk vooral roodtinten op mijn lippen. Maar ik ben blij verrast door deze kleur! Een tint (en lippenstift) die ik misschien nog wel een keer zou kopen. 

Hebben jullie deze collectie van L'oreal al geprobeerd?

Volg mij via: bloglovin / google / instagram

Share this:

,

CONVERSATION

11 reacties:

  1. Anoniem4/04/2014

    Dit is inderdaad een heel mooi subtiel kleurtje!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw hele mooie kleur zeg
    liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Blogger wilde deze prachtige lipstick gewoon niet met ons delen en was vandaag zo lief om het toch wel te doen! hahahha wat een mooie kleur is het en het staat je erg goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Anoniem4/04/2014

    Prachtige kleur, ziet er heel goed uit zeg :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb hier al zoveel goeie dingen over gehoord en gelezen, en ik wil echt nog graag een lipstick van deze collectie. Gewoon zo'n lipstick die kan dragen bij een felle ooglook, of als je een keer wat lichts op je lipjes wil hebben.
    liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat is echt de perfect nude kleur! Heel erg mooi bij je! X

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw, hij ziet er echt supermooi uit! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie kleurtje! Zelf wil ik heel erg graag de roze tinten hebben dus die ga ik binnenkort maar eens aanschaffen ^^

    xxx Saranda

    BeantwoordenVerwijderen