Studie reis Berlijn!


Zoals ik vorige week al aangaf, zat ik afgelopen week in Berlijn. Ik zei toen ook al dat ik geen idee had wat ik moest verwachten. Uiteindelijk heb ik een hele leuke week gehad! 


Natuurlijk zijn we bij de muur geweest. Heel tof, maar minder indrukwekkend dan ik had verwacht. Het is een hele toeristische plek, best wel druk! Een iets serieuzer deel van de reis was een concentratie kamp. We hebben concentratie kamp Sachsenhausen gezien. Heel gek en bijzonder, wat een groot terrein is dat. Er zijn nog ongeveer vier huisjes intact, de rest is aangegeven met stenen. Zo vreemd dat dat echt is, het lijkt heel onwerkelijk als je er rond loopt.. Natuurlijk waren er ook leuke dingen. Berlijn zit onder de graffiti, wij kwamen met de klas een verlaten gebouw tegen. Heel vet! We zijn er toen met zijn allen in geklommen en hebben hele toffe foto's gemaakt voor onze opdracht! Dit zijn er een paar. Tijdens onze Tram ritje kwamen we dit lieve hondje tegen! Zijn baasje, een oud vrouwtje, stond helemaal te stralen. We maakten allemaal even snel een foto want het was wel echt heel schattig hoe dit hondje de hele weg de krant vast bleef houden. 


Toen we hier aan kwamen waren we helemaal verrast. Het stond helemaal vol met mensen en er werd gezegd dat er een premiere plaats zou vinden. Stom als wij waren dachten we dat dat nog super lang ging duren, maar het viel mee! Helaas waren wij weg gegaan maar hebben andere klasgenoten bekende acteurs en actrices gezien. Wij alleen de beveiliging.. 

Ik heb zoals ik al zei een hele leuke week in Berlijn gehad. Ik vond het alleen geen mooie stad.. Ik ben zelf al in Parijs geweest en dat vond ik ook gewoon heel erg mooi. Berlijn is vooral heel leuk voor jongeren. Wij zaten misschien in een beetje een rommelig deel, maar overal zat graffiti. En niet een beetje, maar een heleboel. Het ging van lege muren zelfs over naar winkel deuren. Het is zonde maar het maakt natuurlijk ook een beetje de stad.. 


Vanaf nu kan dus het aftellen naar Londen beginnen! Over een weekje vlieg ik alweer naar het hopelijk mooie Londen. Ik ben zooooo benieuwd! 

Hebben jullie leuke plannen voor in de vakantie?

Volg mij via: bloglovin / google / instagram

Share this:

, , , ,

CONVERSATION

10 reacties:

 1. die foto met die hond en die krant is echt zo leuk!! leuke foto's meid liefsx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem4/22/2014

  Wat een lieve hond! En mooie foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw ziet er leuk en gezellig uit :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er heel gaaf uit! Aankomende zomer ga ik naar Berlijn, dus ik ben benieuwd.
  Tof dat je alweer zo snel op reis gaat, Londen is sowieso ook leuk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Ik dacht dat Berlijn heel mooi was, maar misschien dat Parijs gewoon toppunt is (; Ik wil er nog wel graag een keer heen! Dat hondje is trouwens echt vreselijk schattig haha, wat een dotje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto's! Ik ga dit jaar naar Parijs met studiereis, al ziet Berlijn er ook tof uit. :) Je hebt ook een leuke blog, ik volg je meteen via bloglovin!

  Liefs,
  Britt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh, wat een leuk weekje! Die hond is zo schattig, je foto's zijn echt super gaaf! Wat jammer dat je de première hebt gemist...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat ziet er heel gaaf uit!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Berlijn is echt ZO mooi :D Zou er zoooo graag eens teruggaan!

  BeantwoordenVerwijderen