Tumblr: Mode inspiratie


Tumblr! Een ideale plek voor inspiratie. Soms nogal lastig want vaak zijn tumblr foto's niet doorgelinkt aan websites of andere plekken waar je de kledingstukken kunt vinden. Een behoorlijk groot dilemma in de tumblr wereld. Toch blijf ik de inspiratie heel erg leuk vinden. Deze deel ik vandaag met jullie!


Ik vind streepjes zo leuk! Ik vond ze al echt heel erg leuk, maar nu er steeds meer shirtjes en blousjes er mee in de winkel komen liggen, vind ik ze alleen maar leuker. Het is toch wel een basis maar het maakt je outfit altijd net weer iets leuker!


De ronde bril. Ik vind ze echt heel tof. Ik heb er al een paar gepast in de winkel maar heb de perfecte nog niet gevonden, jammer genoeg.. 


(Stiekem weer een ronde bril). Ik vind deze combinatie (links) ook erg mooi. Zwarte skinny, crop top en een oversized vest! Super simpel, maar het staat wel. Op de rechter foto vond ik de kleur van de jas zo mooi. 


Die stippen broek, zo tof! Zo'n stippen broek kan je met zoveel leuke dingen combineren. Zelfs met de witte blouse op de rechter foto. En hoedjes he, ik vind hoedjes gewoon heel erg leuk. 


Wat ik ook een hele mooie trend vind is de gehele zwarte outfit. Kleine gouden details, lippenstift als knaller. Heel mooi vind ik dat. Zoals je dus eigenlijk bij de foto's hierboven ziet!

Ik kom genoeg inspiratie tegen op tumblr om een heel boek te beginnen, geen probleem. Zoeken jullie wel eens inspiratie op tumblr? Heb je zelf een tumblr, laat hem achter, altijd leuk om te bekijken!

Neem gerust een kijkje op mijn tumblr

Volg mij via: bloglovin / google / instagram

Share this:

CONVERSATION

7 reacties:

 1. ik kan me hier echt volledig in vinden. Ik ben een tumblr addict en de laatste tijd heb ik precies deze foto's lang mijn feed zien komen en heb er heerlijk op gekwijlt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie outfits heel gaaf! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke inspiratie! Heb een aantal beelden opgeslagen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fijne inspiratieplaatjes! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem4/11/2014

  Super leuk artikel! Ik haal ook veel inspiratie van tumblr :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. OHH nu heb ik zin om te winkelen en allemaal nieuwe outfits te kopen!! Vooral de looks met die streepjes vind ik heel mooi! LIKE! x

  BeantwoordenVerwijderen