Crazy Cat Lady Stuff #1


Begrijp me niet verkeerd. Ik ga niet als kat door het leven en ben niet zo extreem dat ik mijn outfit match aan deze toch wel te lieve beestjes. Toch heb ik een liefde voor de spulletjes waar ze op afgebeeld worden. Zo op zijn tijd vind ik de shirtjes, tasjes, sokjes, kettinkjes, toch behoorlijk schattig! Ik zal vast niet de enige zijn vandaar dat ik nu om de zoveel tijd mijn "katten webshop favorieten" ga delen! 

T-Shirts - Topshop / Asos / Topshop

De shirtjes zijn zo schattig. Ik kan me voorstellen dat als ik dagelijks in zo'n shirt verschijn het eng wordt, maar eerlijk is eerlijk, ik vind ze wel leuk. Mijn liefde voor Topshop blijft groeien.


Tassen - Baticky / Etsy

De eerste tas, van Baticky, staat al maanden op mijn verlanglijst. Elke keer zet ik hem boven aan en dan komt het er niet van. Toch zal ik hem heel snel hebben! Hoop ik.. Ik vind het vintage stijltje in de tas zo leuk, ik houd ervan. 



Je kan het zo gek niet bedenken en ze hebben het met katten erop! Zo zag ik deze wegwerpcamera in Londen (je betaald er wel 20 euro voor helaas..). Maar is het niet super grappig! Voor een verjaardags cadeau, of spontaan cadeau. Ik vind het wel echt super tof. Zo ook de camera strap die je in het midden ziet. Een camera strap is de band die aan je spiegelreflex zit, ik heb nu nog zo'n standaard Canon strap. Ah, leuk, leuk, leuk!

Wat vinden jullie van gekke katten spulletjes?

Volg mij via: bloglovin / google / instagram

Share this:

CONVERSATION

6 reacties:

  1. Anoniem5/11/2014

    Wat een leuke items, die paraplu is super!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem5/11/2014

    Ah wat een leuke tas, leuk uitgezocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Anoniem5/11/2014

    Kattendingen zijn sowieso super leuk. Ik wil graag nog een blouseje met kleine poezenkopjes er op. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hele leuke items! Ik vind het altijd wel grappig, zo'n printje!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Omg zo leuk! Ik ben echt een zotte kattenfan!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die twee tassen zijn leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen