Shoplog: Londen / Deel 1: souvenirs!


Eindelijk, (een deel van) de shoplog van Londen! Het heeft even geduurd want inmiddels zijn we (helaas) al twee weken terug uit het mooie Londen. Ik hoop dat jullie de spulletjes net zo leuk vinden als ik!


Als eerste de spullen van Camden. Ik wist voordat ik naar Londen ging dat ik sowieso toeristische spullen wilde hebben (trui, spiegel, sleutelhanger). Camden was daar natuurlijk de perfecte plek voor! 


Ik kocht deze trui, de Londen trui! Ik heb hem ook van Parijs, en wilde hem het liefst ook van Berlijn. Maar in Berlijn was hij 50 euro. In Londen.. 10 pond! Dat is ongeveer €12,-


Verder kocht ik deze twee schattige hemdjes. Die super leuk zijn voor de zomer denk ik! Eentje met Londen erop en eentje met een camera. Een Nikon, helaas, ik ben een Canon gebruiker, haha. 


Op Camden kocht ik ook nog deze zonnebril. Ik kon maar geen leuke vinden, tot deze! 5 pond op Camden market, koopje!



In een souvenir winkel vond ik deze twee dingetjes. Een spiegeltje en een leuke sleutelhanger! Niet duur en ik vind het super tof om ze te hebben. 


De Primark in Oxford street.. zullen we het daar eens over hebben. Wat een chaos. Vreselijk. Terwijl andere winkels ideaal gangbaar zijn op elke doordeweekse dag is de Primark echt een dierentuin. Ik stapte er naar binnen en vond alleen dit, vervolgens zijn we naar buiten gevlucht. Die Primark moet je echt vroeg in de ochtend doen, denk ik.. 



Dit blik! Marks & Spencer in Engeland is een beetje de Albert Heijn en Albert Heijn to go in Nederland. Geweldig vind ik het. Ik vond daar dit super leuke blik (ik kocht het ook echt alleen voor het blik). Er zitten roomboter koekjes in, die ik nog niet eens heb opgegeten. Zoals ik al zei, het blik!

Zo, dit was het eerste deel. Ik ben super blij met al mijn spulletjes en inmiddels hebben ze een mooi plekje. Welk item vinden jullie het leukste?

Volg mij via: bloglovin / google / instagram

Share this:

, , , ,

CONVERSATION

12 reacties:

  1. Ah, echt heel erg leuk! Ik vind souveniertjes altijd ZO leuk om te kopen. Lekker cheesy altijd, vooral die typische "London" dingen. Die truien van 'I <3" zitten -meestal- zo lekker! Ik vind de sleutelhanger echt leuk -het woord leuk vind ik ook leuk- en de zonnebril is ECHT wat voor jou. Liefs, Stella.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aah leuk! Die bril is enorm gaaf en wat leuk dat shirtje met fototoestel print :) Liefs, Rowan

    PS: Ik reageer met mijn oude blogger account omdat ik niet met naam/url kan reageren. Mijn huidige blog is rebelliousyetromantic.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeh dat shirtje met die camera is echt heel leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Anoniem5/14/2014

    Ik vind dat shirtje met Londen erop heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Anoniem5/14/2014

    Wat een leuke spulletjes. Altijd leuk om van die souvenirs te kopen. Ik vond Camden ook echt geweldig. Je hebt daar net wat andere spulletjes als in de grote stad :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk al die toeristische dingetjes! En die zonnebril is supertof! x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een super leuke aankopen heb je gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je hebt hele leuke aankopen gedaan. Dat shirt met die camera vind ik vooral heel tof! liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Anoniem5/14/2014

    Die tops en het laatste blik vind ik erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wauw een super leuke aankopen meid! liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  11. De zonnebril ziet er leuk uit!
    Jammer dat de primark zo druk was. :(

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Anoniem5/17/2014

    Ah super leuke spulletjes! Vind je 'John Lennon'-bril ook echt heel gaaf.

    BeantwoordenVerwijderen