Shoplog: Londen / Deel 2: Overige


En dan nu, de echte shoplog. Gisteren liet ik jullie al de "toeristische spullen zien" waar ik ontzettend blij mee was en ben. In Londen ging er ook een wereld voor mij open in de Topshop. Hoewel ik er maar een paar dingen kocht kan ik er wel uren doorheen lopen. Ah. Ik mis Londen. 





Laten we beginnen met de New Look. Ik verwachte er vrij weinig van, en ik had er zelfs in eerst instantie niet aan gedacht. Maar ze hadden echt hele leuke spullen. Je moet er wel een beetje hipster voor zijn, en zeker klaar voor de zomer, want rond deze tijd staat het helemaal in teken van printjes en korte dingen, ha! Ik kocht een palmbomen blouse en madeliefjes shirt. Beide waren rond de 15 pond. 




Groot. In 1 woord, groot. Niet zoals de Topshop, maar de Forever 21 heeft zeker een tweeder plek. Ze hadden heleboel leuke dingen maar ook heel erg veel spullen die echt niet mijn smaak waren. Toch vond ik deze twee topjes. Ik wilde heel graag Crop tops vinden in Londen dus dit was zeker een "doel aankoop". De prijzen bij de Forever 21 zijn natuurlijk ook heel verleidelijk. Het witte topje was 5 pond en het geprinte topje was rond de 10 pond. 



Ik ben verliefd op Urban Outfitters. De sfeer, de kleding, de spullen. Echt perfect in mijn ogen, behalve.. de prijs! Ze verkopen behoorlijk prijzige spullen en dat is echt jammer als je zeker nog door wil winkelen. Ik vond wel dit leuke topje, weer madeliefjes, maar hij was zo schattig. Beetje stoer en toch schattig. En buiten dat was het behoorlijk warm die dag, en ik had een top met lange mouwen aan.. Drie keer raden welk topje ik meteen aan trok? Jup. Dit shirtje was 15 pond. 




Ik liet ze al zien in een outfit: mijn nieuwe New Balance. Dit was ook zo'n "doel koopje" ik wist al dat ik deze wilde hebben, ik hoefde ze alleen nog maar te passen. Ik ben helemaal geen sneaker meisje, ik draag meer jurkjes en rokjes maar ik vond deze zo mooi! En vond het leuk om ze aan te schaffen, leuk onder een high waister skinny maar ook straks in de zomer leuk onder een korte broek. Ik heb er uit eindelijk iets van 50 pond voor betaald. 





JA! TOPSHOP! Voor iedereen die het nog niet wist: Topshop komt naar Nederland met een eigen filiaal. In Londen is hij echt gigantisch, ik heb er de eerste paar minuten met grote ogen rond gekeken voor ik daadwerkelijk begon met dingen uitkiezen. Zoals ik al zei, ik heb niet SUPER veel gekocht. Want ook de Topshop heeft een giga variatie in prijzen. Zo vind je topjes van 5 pond maar ook van 50 pond. Dat verschilt nogal. Ik kocht een highwaisted zwarte skinny (die ik aan heb bij de kimono, een kimono, en 4 paar sokken. Je ziet drie paar sokken maar het vierde paar waren zwarte simpele die ik ook al had gedragen, niet heel boeiend om te zien! De laatste katten sokken zijn van de mannen afdeling.. oeps! 

Welk item is jullie favoriet?

Volg mij via: bloglovin / google / instagram

Share this:

, , , , ,

CONVERSATION

15 reacties:

  1. Anoniem5/15/2014

    Die blouse met palmboomprint en de kimono zijn prachtig! Hele mooie aankopen!L
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een onwijs leuke dingen heb je allemaal gekocht zeg, stuk voor stuk heel tof! :)
    De Topshop in Londen is inderdaad enorm, ik weet nog wel dat ik daar afgelopen najaar ook een heel aantal rondjes doorheen heb gelopen en mijn ogen uitkeek haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Anoniem5/15/2014

    Wat een prachtige kleding heb je gekocht. Vooral de crop tops zijn mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super leuk! Ik ben nu al verliefd op die flower/bamboo achtige croptop van de forever 21, wat ben ik toch blij dat we die winkel nu ook in Nederland hebben!
    xoxo Mareijn

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Anoniem5/15/2014

    De items van de New look vind ik echt superleuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een superleuke items allemaal, vooral je crop top van Forever 21 vind ik super!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een super leuke items heb je geshopt!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je hebt hele leuke items gekocht!
    Die twee katten sokken zijn geweldig!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Omg, echt alles wat je hebt gekocht is mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Geweldige dingen heb je gekocht, vind echt alles super mooi :D Ik verhuis over een paar dagen naar Londen en als ik dit zie heb ik nu al zin daar te shoppen hahah!

    liefs,
    Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ah, wat een ontzettend leuke dingen heb je gekocht, geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Je hebt echt leuke dingetjes gekocht! Ik ga in Juni naar Londen en ga ook lekker veel shoppen, can't wait.. Ik heb je benoemd op m'n blog bij favoriete blogs, omdat ik hem zo leuk vind :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oh die kousen zijn geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen