The Closet Confidential Tag


Wat is het oudste item in je kledingkast?
Ik wilde eerst zeggen: geen flauw idee. Ik heb heel veel kleding die ik heb bewaart maar ook heel veel oude kleding die ik allang niet meer draag. Toen bedacht ik me ineens dat ik samen met mijn moeder laatst een heel schattig bloesje vond met een soort kanten kraagje. Het bloesje lag tussen alle oude spullen en is van mijn moeder geweest toen zij mijn leeftijd was. En zonder te zeggen dat mijn moeder super oud is, kan ik je toch wel vertellen dat dat bloesje al aardig wat jaartjes "bestaat". 

Wat is je nieuwste item in je kledingkast? 
Hmmmm, ik denk alles wat ik in Londen heb gekocht. Daarna heb ik geen kleding meer gekocht, op een H&M bestelling na maar die is nog niet binnen.. Klik hier voor mijn Londen kleding!

Wat is het duurste item in je kledingkast?
Dat moet toch wel mijn American Apparel rok zijn. Als ik schoenen niet mee reken, al kan ik me even niet bedenken wat mijn duurste schoenen zijn. Maar: American Apparel rok, ik ben er zo, zo, zo blij mee. Maar zoals velen weten is de American Apparel geen goedkope winkel, zo ook mijn rok, met alle verzend kosten erop en eraan was ik rond de €80,00 kwijt. 

Wat is je goedkoopste item in je kledingkast? 
Ik denk de twee hemdjes die ik in Londen op Camden Market kocht. Twee hemdjes met print voor 5 pond, dat is ongeveer 6 / 7 euro. Niet duur en ik vind ze super leuk, zeker voor de zomer!


Wat is je mooiste koopje geweest?
Pffff. Er zijn de laatste tijd wel heel veel dingen waar ik super, super blij mee ben. Zoals mijn zwarte skinny jeans van de Topshop, mijn New Balance, ik kocht laatst een nieuwe bloemenkrans bij de hippie markt die ik echt heel mooi vind.. Dus! Lastig zeg. Ik zou hier ook wel weer mijn maxi rok van de American Apparel willen neerzetten, want hij is en blijft prachtig. 

Wat is je grootste miskoop?
Ook heel lastig, want keuzes maken is voor mij echt een uitdaging, ik denk ergens veel te lang over na, ook bij kleding. Miskopen gebeurt dan ook (gelukkig) heel weinig. Ik kan me er nu maar eentje bedenken en dat is een broekje van de Forever 21, super leuk polka dot broekje, maar veeeeeeel te kort. Al helemaal voor mijn figuur! Die heb ik dan ook nooit echt gedragen en nu alweer verkocht. 

Laat drie van je favoriete items uit je kledingkast zien..
Dit lijkt op de mooiste koopjes vraag, maar bij deze! 



Dit rokje! 


En deze twee items, rok (American Apparel rok) en topje (H&M)! Eigenlijk wil ik mijn Zara rok ook nog toevoegen maar dan gaan we over de drie.. Ik heb in ieder geval niks te klagen over mooie kleding! (EN TOCH NOOIT WAT OM AAN TE TREKKEN)

Wat is jullie mooiste item?

Volg mij via: bloglovin / google / instagram

Share this:

, ,

CONVERSATION

13 reacties:

  1. Hele leuke tag en zulke leuke foto's! Die twee hemdjes zijn echt super leuk en dat voor zo weinig geld! En natuurlijk, je rok is en blijft prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke tag om te lezen en je hebt er mooie foto's bij geplaatst !!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel erg leuk om te lezen! Mooie outfitfoto's ook :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke antwoorden heb je gegeven. Die rok is zooo gaaf! Dat zou ik ook over hebben voor zo'n pracht item. liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Anoniem5/20/2014

    wat een leuke post!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Anoniem5/20/2014

    Wat een leuke tag! Hele mooie foto's ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk artikel! En wat zijn die tasjes van je foto's toch mooi! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. oeh leuk artikel meid enw at een leuke items !liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Love this outfit! Great styling and photos!

    SSSx
    www.stylestreetstalker.com

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke tag zeg! Ik vind je American Apparel rok prachtig :) xo

    BeantwoordenVerwijderen