Wasabi Sushi Londen (Ook een vega tip!)


Ik ben gek op sushi. Als vegetariër is het heel makkelijk om lekkere sushi te vinden en tegenwoordig hebben ze ook heel veel andere groente dingetjes in sushi restaurants etc. Mijn liefde voor sushi werd in Londen weer bevestigd (ik zal ook nog wel eens iets schrijven over mijn favoriete Nederlandse sushi restaurant) en wel bij, Wasabi!Wasabi is niet echt een restaurant, ze komen je geen drinken brengen en sushi wordt niet geserveerd op leuke plankjes. Bij wasabi kan je ook meer dan sushi bestellen maar daar kan ik je verder niets over vertellen! 


Zo ziet het eruit, midden in Oxford street. Bij Wasabi koop je verse sushi in verschillende boxen of per stuk. Zo'n box ziet er misschien niet al te groot uit (zal je zo zien) maar het is echt een volledige maaltijd. Ik had echt zat aan 1 zo'n box, een keertje als lunch en een keertje als diner. 


Ik vond het zo grappig dat je sushi per stuk en per twee kon kopen! Voelde een beetje als verse sushi shoppen bij de AH To Go. Ook is de sushi helemaal niet duur, ik had een vegetarische box met veel tofu en groente die ongeveer 6 pond was. Dat is iets meer dan 7 euro! 


Zo ziet het er dus uit! Echt een box. Je krijgt er servetjes en eetstokjes gratis bij en als je het meeneemt komt het in zo'n tasje. Je kan dus ook in de Wasabi zelf eten, maar beeld je even de drukte van Oxford Street in, in zo'n kleine ruimte. Ach, wij besloten in ieder geval het op te eten in het park, heerlijk!In de box zelf zit een bakje waar je je soya saus in kan gieten, die er ook bij zit. Verder zit er voor de liefhebbers ook nog wasabi (ha-ha) in. In zo'n box zitten behoorlijk wat stukjes sushi, ook nog eens best wel wat verschil! Ik had dus een vegetarische box met ongeveer 6 grote groente en tofu rollen, twee tofu sushi en nog wat losse avocado. H-e-e-r-l-i-j-k. 

Zoals je kan horen ben ik behoorlijk enthousiast over Wasabi. Buiten dat ik het concept super tof vind, sushi shoppen, vind ik de prijs ook heel erg terecht. De sushi is ook echt vers, en dat proef je! Het is geen 1 dag oude sushi rest, nee, echt verse en ontzettend lekkere sushi. 
Ben je benieuwd naar het menu van Wasabi, klik dan hier!

Ik ben al een aantal weken terug uit Londen (helaas) maar wilde dit toch nog heel graag delen. Voor iedereen die nog gaat en van sushi houdt is dit echt een aanrader! Het is goed te betalen, lekker en een ideale locatie na een dagje shoppen! 

Houden jullie ook zo van sushi?

Volg mij via: bloglovin / google / instagram

Share this:

, , , , , , , , ,

CONVERSATION

1 reacties:

  1. Ohh dit ziet er heel lekker uit! Sushi is mijn favoriete eten.. hihi

    BeantwoordenVerwijderen