5 dagen Madrid - Plog deel 2

Deel 2 alweer! Ik vind deze plogs heel leuk om in elkaar te zetten, het zijn ook een soort verslagjes voor mij. Volgende keer nog meer foto's maken dus.. Ha!


Na de zondag in het zwembad besloten we naar dit winkelcentrum te gaan. Het werd deze maandag rond de 35 graden dus we waren blij dat we ons in een ruimte bevonden waar de airco aan stond. Dit winkelcentrum zat helemaal niet ver van ons hotel, heel leuk om weer een ander deel van de stad te zien ook. Mijn absoluut nieuwe favoriet: Frozen Yoghurt, ugh, zo lekker. Het is licht, smaakt naar yoghurt maar dan in ijsvorm.. Ik had ananas, aardbeien en mini KitKat's op mijn frozen yoghurt. Aanrader! Dit tentje zag je trouwens in heel Madrid, de frozen yoghurt is ook daar populair. 


Ik had in Sol al heel veel gekocht maar toch kon ik dit niet laten liggen in de winkel. Ik kocht nog een paar schoenen en een broek.. Oeps!
's Avonds besloten we sushi te eten! Zoals ik wel eens eerder heb laten vallen eet ik geen vlees en vis. Tapas in Madrid is niet te vinden zonder.. Jammer maar helaas geen typische Spaanse tapas. Wel deze hele lekkere Sushi, in een super leuk tentje. 


We zaten nog tot laat bij het sushi tentje, ik vond het mooi hoe rustig het was voor ons hotel. Van avond lichtjes heb ik denk ik al miljoenen foto's.


De volgende en (sad face) laatste dag besloten we naar het park te gaan. Onze vlucht was 's avonds en we wilden niet de hele dag in het hotel blijven hangen. Outfit foto's volgen nog!Precies op het moment dat ik foto's wilde maken van het terrasje begon deze jongen een selfie te nemen. In het park dronken we Sangria! Heel erg lekker en het terrasje was heel fijn, net als het park. We hebben lang niet alles van het park gezien, het was zo groot. 


Uiteindelijk moesten we toch echt naar het vliegveld, waar we ook aten. Ik at deze machtige maar lekkere vegetarische lasagne. 


Voor we het wisten zaten we alweer in het vliegtuig. Ging zo snel die vijf dagen! Maar dat zeggen we allemaal als we op vakantie zijn geweest, denk ik. Zijn jullie wel eens in Spanje of Madrid geweest? Ik vond het erg leuk!

Volg mij via: bloglovin / google / instagram 

Share this:

, , ,

CONVERSATION

7 reacties:

 1. Anoniem8/12/2014

  Mooie foto's! Nu wil ik ook naar Madrid! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er weer heel mooi uit allemaal, ben benieuwd hoe je schoenen eruit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke outfit had je aan, de schoenen ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet het er allemaal mooi uit! heerlijke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke fotos, ziet er heel erg mooi uit daar

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt! Het ziet er uit als een heerlijke vakantie!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldig mooie foto's! Een heel leuk artikel ook om te lezen :) Liefs Emmy

  BeantwoordenVerwijderen