Food Plog / 25 Augustus 2014


Anna Saccone neemt/nam haar dagelijkse voeding op in een vlog. Ik vind dat zelf altijd zo leuk om te zien! Ik wordt helaas heel ongemakkelijk van het praten tegen mijn camera dus vlogjes zitten er voorlopig nog niet in.. Jennie wilde meiden inspireren, laten zien wat ze eet zodat anderen kunnen zien dat gezond eten echt niet lastig is! Dit vond ik een leuk idee. Nu zal ik wel lang niet zoveel meisjes inspireren als Jennie dat doet, maar zelf vind ik het altijd erg leuk om dit soort posts te lezen - hopelijk vinden jullie dat ook!



Rond half 9 stond ik beneden, klaar om te gaan hardlopen. Ik moet altijd even iets eten voordat ik ga sporten, daarom nam ik een halve banaan + glas water. Ik heb ergens gelezen dat appels beter zijn voor het sporten en bananen beter zijn na het sporten - geen idee of dit klopt! Voor de volgende keer maar proberen. 




Na het hardlopen en douchen ging ik echt ontbijten. Dit was rond 10 uur/kwart over 10. Ik ontbijt heel graag met de Zonnatura Crunchy Spelt, die raad ik dan ook iedereen aan! Gewoon te koop bij de AH. 
Ik at: magere yoghurt, een nacterine, crunchy spelt, geraspte kokos en een beetje cacao nibs (cacao nibs is chocola/cacao zonder toevoegingen - dus niet hetzelfde als stukjes chocola die soms in cornflakes zit). + een glas water.



Als lunch at ik rond 1 uur een wrap. Deze wrap vulde ik met paprika, ijsbergsla, zilveruitjes, roer ei en besmeerde ik met hummous. Yum! + een glas water. 



Tussendoor om half 4 at ik wat druifjes en een cracker met een plakje kaas. Ik kan soms echt uitkijken naar een cracker met kaas. Zo lekker! + een glas water.



Ik at mijn avond eten om 6 uur. Dit is echt een aanrader: zoete aardappel uit de oven, beetje olijfolie, beetje zout en klaar. Ik at de zoete aardappel met spinazie, wat kleine tomaatjes en een vegetarische hamburger. + een glas water.



Heel enthousiast begon ik gezonde muffins te bakken (zonder suiker en met speltmeel). Toen ze eenmaal in de oven zaten bedacht ik me dat ik er geen ei in had gedaan.. Stom! Wonder boven wonder zijn ze eigenlijk best goed gelukt! Dit zijn kokosmuffins met weer wat cacao nibs er doorheen. De binnen kant is lekker zacht en de buiten kant heeft een beetje een krokant stukje, erg lekker!
Daarbij dronk ik groene thee van Pickwick met cranberry smaak. Dit is 1 van mijn favorieten. Er gaat natuurlijk niks boven verse muntthee! 

Wat is jullie favoriete maaltijd van de dag?


Share this:

,

CONVERSATION

9 reacties:

  1. Dat ziet er allemaal lekker uit. Mijn favoriete maaltijd is toch het avondeten. Je hebt zoveel verschillende dingen die lekker zijn <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er allemaal zooo lekker uit! Wraps zijn heerlijk <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er allemaal inderdaad heel lekker uit, en ook nog eens gezond!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jummie, alles ziet er heel lekker uit! Wat maak je een mooie lichte foto's trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er heerlijk uit allemaal! Hmmm

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ziet er allemaal erg goed en heerlijk uit! Mooie layout heb je! x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Anoniem8/27/2014

    Ahh this post is so nice!
    Keep in touch xoxo
    beautylove7694.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oeh wat ziet het er allemaal lekker uit! XO

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ziet er lekker en gezond uit allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen