Lunchen in Den Haag


Afgelopen zondag was ik lekker in Den Haag. Ik kom niet zo heel vaak in Den Haag (behalve dat mijn favoriete sushi restaurant daar zit dan.. niet geheel onbelangrijk) maar vind het toch altijd wel leuk omdat het vrijwel elke winkel heeft die je je maar kunt bedenken! 






jasje, H&M / crop top, H&M / rok, H&M / schoenen, Pull & Bear / tas, Zara / zonnebril, Ray Ban / ketting, H&M 

Stiekem gingen we een beetje naar Den Haag voor een verjaardagsoutfit. Ik wordt volgende week 20, ik geef geen groot feest maar wilde heel graag iets nieuws aan - niet te overdreven met glitters en hakken maar gewoon een leuk jurkje! Dat is gelukkig gelukt, ik vond een mooie jurk en een mooie ketting. Echt perfect, maar die zien jullie vanzelf voorbijkomen natuurlijk!



Daarna gingen we lekker lunchen bij Bagels & Beans! Ik vind Bagels & Beans 1 van de leukste lunch tentjes omdat ze ook voor vegetariërs hele lekkere dingen hebben, het komt nog wel eens voor dat je bij een tentje moet kiezen uit een salade of een tosti kaas - bij Bagels & Beans hebben ze veel lekkere dingen met groentes maar ook meerdere kazen, yum!
Wij namen de Bagel tapas, echt heel schattig. Je krijgt een bordje met twee bagels en allemaal verschillende beleg zoals guacamole, tapenade, humous, creamcheese, zongedroogde tomaatjes etc. Verder zit er ook iets van vlees en tonijn bij voor de liefhebbers! 



Aan het einde van de dag aten we nog lekker een Frozen Yoghurt! Iets wat ik de laatste tijd ontzettend lekker vind.. Ik zou bijna zeggen misschien wel lekkerder dan ijs! 



Share this:

, ,

CONVERSATION

7 reacties:

  1. Super leuke outfit en wat een mooie foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke outfit! :) De lunch ziet er ook lekker uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige outfit, hele leuke top zeg! x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige fotos en leuk dat je lekker ging lunchen in den haag!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie foto's en omnomnom Bagels&Beans. Krijg er spontaan zin in!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie look! Je jasje is erg leuk!

    XxX
    www.wendyvansoest.com

    BeantwoordenVerwijderen