Mijn schoenen verzameling / September 2014


Ik ben dol op schoenen maar.. Welke vrouw niet? Na mijn Roomtour wilde ik ook dit laten zien! Mijn schoenen stash. Mijn schoenen en kleding hebben trouwens een eigen kamer, een luxe en ben er super blij mee! 


Tijdens de foto's maken kwam ik er achter dat ik sommige schoenen al ZO lang niet gedragen heb. Die heb ik er dus uitgehaald om een beetje ruimte te maken. Weg doe ik ze nog niet.. Maar het was wel goed om even te zien wat ik nou eigenlijk helemaal niet meer droeg. Enjoy!





Favorieten / Laten we maar beginnen met de schoenen die ik het meeste draag de laatste tijd. Met deze vier paar zou ik het eigenlijk al redden, leuk laarsje, net schoentje, veterschoentjes en sneakers - klaar! Maar nee.. Heb nog veel meer! 

Van rechts naar links: Enkellaarsje, Pull & Bear / Loafers, H&M / Veterschoenen, Massimo Dutti / Sneakers, New Balance


All time favorite / Ik draag ze niet meer heel vaak maar toch wel regelmatig. Mijn Clarks! Hele fijne schoenen en iedereen zal ze waarschijnlijk wel kennen. Ik heb ze heel erg vaak gedragen dus ze zien er niet heel erg mooi meer uit. Ze zitten overigens nog steeds heerlijk!


Zomerschoentjes / Ik moet eerlijk toegeven dat ik meer op slippers (die liggen hier nu niet) loop in de zomer dan op schoentjes maar soms zijn schoentjes ook wel heel fijn! En het staat heel erg leuk. De witte schoentjes heb ik gekocht toen ik in Hongarije was voor Sziget, ze waren nog geen 3 euro maar ik kan ze maar niet weg gooien.. De blauwe schoentjes waren een souvenirtje van mijn ouders uit Antwerpen, ik heb ze nog niet echt gedragen maar ze zijn heel schattig! 

Sandaaltje, Primark / Epridilles, Souvenir / Sandalen met plateau, H&M / Witte schoentjes, supermarkt Boedapest


Overige veterschoentjes / Ik vind veterschoentjes echt heel leuk! Het staat bij bijna alles en het maakt je net even anders dan als je er bijvoorbeeld sneakers onder draagt. Het meest linker paar was mijn eerste! Tweedehands gekocht via Marktplaats en oh wat was ik er blij mee! Ik heb ze helemaal versleten.. 

Van rechts naar links: Grijze veterschoen, IJ hallen / Bruine veterschoen, Sacha / Bruine veterschoen, Waren ooit van Sacha


Klassiekers / De All stars, wie heeft ze niet. Ik heb eigenlijk twee paar, maar eentje staat bij mijn vriend thuis, zo heb ik daar altijd schoenen staan mocht ik bijvoorbeeld in een regenbui terecht komen. Uggs draag ik al jaren niet meer maar ze horen er toch echt bij. En, ze gaan ook echt niet weg. Toen ik nog een beetje aan het zoeken was naar een stijl droeg ik ze heel vaak, maar nu vind ik het heerlijk om ze aan te trekken als het heel koud is in huis of als ik de hond uit ga laten! 


Laarsjes / Dit zijn wat winterse schoenen dus heb ik al een tijdje niet aangehad. Het rechterpaar heb ik al heel erg lang. Die laarsjes waren ooit heel duur en ik was er zo gelukkig mee. Goede aankoop geweest dus!

Omgeslagen laarsjes, Dure winkel in de buurt (?!) / Sleehak laarsjes, Pull & Bear / 
Look a like Dr. Martens, Schoenenreus / Chelsea Boots, Twenty six



Dan blijven er eigenlijk nog maar twee over. Mijn sportschoenen en mijn hakken, ik heb dus echt maar 1 paar hakken. Ik draag dit ook eigenlijk alleen bij speciale gelegenheden, de laatste keer droeg ik ze bij mij oma's 70e verjaardagsfeestje. Ik vind hakken wel heel mooi en zou nog wel eens een paar willen waar ik makkelijk op kan lopen, flink stukje lager dus! 

Sneakers, Asics / Hakken, New Look


Share this:

, , ,

CONVERSATION

12 reacties:

  1. Wat een supermooie verzameling heb je!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie schoenen meid ! Vooral dat laatste paar hakken en je enkellaarsjes ! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wauw, wat een mooie allemaal zeg. Vooral je New Balance en zwarte hakken zijn mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Anoniem9/28/2014

    Wat zijn ze allemaal mooi zeg! Stiekem ben ik toch wel een klein beetje jaloers!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Waah, al je schoenen zijn stuk voor stuk heel tof! Wil ze allemaal haha! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie stash! Leuk om te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Op je uggs na vind ik je schoenenverzameling echt ontzettend mooi! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Grote verzameling! Leuk, zoveel schoenen! x

    http://www.thisisxaviera.blogspot.com.tr/2014/09/outfit-holographic-boots-give-away.html

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Great photos, lovely blog you have here by the ways, keep up the good work m'dear

    http://andreaantoniou.blogspot.co.uk/
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk om zo even binnen te kijken in jouw collectie! Je hebt aardig wat mooie items!

    Liefs,
    Kim

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke schoenen! Mijn schoenencollectie bestaat eigenlijk voornamelijk uit sneakers, haha. X - Tess

    BeantwoordenVerwijderen