Plog, 6 oktober 2014: Mijn verjaardag!


Ik vond het eigenlijk wel een beetje gek om op een maandag jarig te zijn, mijn wekker ging gewoon om half 6 en tot het moment dat ik in de les zat voelde ik me nog echt niet jarig. Ik hield mijn hele dag bij in foto's!


's Ochtends moest ik dus gewoon naar school, heel vroeg al, dus ik heb thuis niemand echt gesproken of gezien. Gek hoor, zo'n maandag!


Heel vroeg maakte ik ook nog even een foto met de slingers en ballonnen. De avond ervoor hadden mijn ouders, broertje en vriend de woonkamer versiert. Ik blijf het leuk vinden een versierde woonkamer, 20 of niet! 


Toen ik thuis kwam van school maakte ik nog even een goede foto van de slingers. Ik heb geen foto's verder op school of onderweg gemaakt, foto's van treinen kennen we allemaal!


Jaren geleden stond de kast altijd vol met leuke kaarten, dat gebeurd echt niet meer! Tenminste bij mij niet, ik kreeg er toch nog een paar maar alle andere felicitaties gebeuren allemaal online. 


Ik had een banaan! Ik denk wel mijn favoriete fruit over het hele jaar gezien. Meloenen, aardbeien en ananas is natuurlijk ook heerlijk maar die heb je echt niet het hele jaar. 


Ik dronk wat munt thee, yum!


Daarna deed ik wat boodschappen. Ik had de munt bijna op gemaakt en er moest taart gehaald worden voor in de avond. 


Ik vond het maandag echt heel koud. Het wordt overduidelijk herfst, warme sokken aan en lekker even op de bank! 


Ik keek voor het eerst "Heel Holland Bakt", super leuk is dat! De film stijl is erg mooi en het is een lekker vlot programma, ze doen geen uren en uren over een opdracht. 
Daarna de keuken in. Ik wilde bladerdeeg hapjes bij het avond eten maar die moesten nog gemaakt worden. Ik maakte ze met onder andere spinazie en feta kaas, heel lekker!


Voor we gingen eten mocht ik de cadeaus uitpakken! Heel gek, je wordt ouder dus elk jaar denk je mee over je cadeautje, en stiekem weet je in je achterhoofd dan wel wat je krijgt! Dit jaar wist ik echt helemaal niks, alles was dus echt een verrassing. Leuk! Wat ik heb gekregen laat ik later zien. Na het eten was het tijd voor taart. Jeetje wat was deze lekker.. Ik wist niet eens dat je deze Cheesecake met kersen bij de Albert Heijn kon kopen! Niet duur, erg lekker, plusje voor de Albert Heijn en een aanrader voor jullie!


Na het eten ging mijn oma naar huis en begonnen wij aan een lang spel Monopoly. We spelen het nooit meer thuis maar het blijft een grappig spel! Het spel duurde echt tot laat dus daarna kroop ik lekker mijn bed in, ik was ontzettend moe. Mijn verjaardag ga ik ook nog echt vieren natuurlijk zaterdag en zondag maar dit was in ieder geval al een leuk dagje!

Share this:

,

CONVERSATION

11 reacties:

 1. Wat een leuke verjaardag en hmmmm, munthee lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat zat je haar prachtig! Die hapjes lijken me heerlijk. Nog gefeliciteerd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog van harte, meid!! Ziet er allemaal erg leuk uit en wat een leuke hapjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke plog, nog gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke plog zeg! Nog gefeliciteerd :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk!! Nog van harte gefeliciteerd!!!

  Xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. happy birthday! nice bag... and I love AH stroopwafels!
  http://sepatuholig.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog gefeliciteerd! Leuke post :) XX

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuk dat je geplogt hebt met je verjaardag, nog van harte :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh super leuke plog, ik was de dage erna jarig! En ik heb ook cheesecake gegeten!!! En ja, die opgehangen slingers & balonnen blijven leuk haha! :D

  BeantwoordenVerwijderen