Christmas TAG



Wat is je favoriete kerstliedje?
Telt de hele CD van Michael Buble ook? Alle klassiekers vind ik leuk, het is altijd super gezellig als al die nummers op de radio gedraait worden.



Wat is je favoriete kerstfilm?
Annie, Love Actually, The Holiday, Pak van mijn hart, Alles is familie..


Wat staat er bovenaan op jouw kerstverlanglijstje?
Dat de cadeautjes die ik heb gekocht in de smaak vallen, van lekker eten een sixpack krijgen.. Ook maakte ik een extreme wishlist. Toch gaat het eigenlijk om de gezelligheid!





Wat is je favoriete make-up look voor de kerst?
Rode lipstick en ik heb oogschaduw helemaal ontdekt dit jaar. Ik ben nog een amateur maar vind het wel heel mooi en feestelijk staan.


Wat draag je het liefst tijdens kerst?
Ik ben absoluut een jurkjes persoon maar ik ben dit jaar compleet buiten mijn comfort zone gegaan, ik kocht een prachtige jumpsuit. Zo blij mee! Ik draag hem met hakken en een ketting.


Speel je liever buiten in de sneeuw, of geniet je binnen van een kop warme chocolademelk?
Sneeuwde het maar tijdens Kerst.. Het is volgens mij veel te warm voor sneeuw! Gelukkig hebben wij nep sneeuw in huis en op de ramen gespoten.


Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?
Op Kerstavond gewoon een gezellige maaltijd, lekker samen eten en drinken. Op Kerstochtend uitgebreid ontbijten met cadeaus die uitgepakt worden. Eerste Kerstdag en tweede Kerstdag veel familie zien en veel meer eten!


Wat ga jij doen met kerst dit jaar?
Op Kerstavond hebben wij voor het eerst bij mij thuis gekaasfondued (bestaat dit woord?), vanochtend brengen we mijn broertje naar Schiphol die de laatste week van december door gaat brengen bij de andere kant van de familie (stiekem jaloers), vanavond vieren we eerste Kerstdag bij mijn vriend thuis en morgen gaan we richting mijn oom om Kerst goed af te sluiten!


Heb je een echte kerstboom of een neppe?
Een echte!



Wat voor kleur ballen zitten er in de boom?
Dit jaar wit, zilver en licht roze. Lief!


Wat is je favoriete kerstsnack?
Chocolade kransjes, ik ben geen snoepkont maar die chocolaatjes zijn wel erg lekker! Verder vind ik suikerbrood bij het Kerstontbijt ook heerlijk..
WE WISH YOU A MERRY CHRISTMAS, WE WISH YOU A MERRY CHRISTMAS AND A HAPPY NEW YEAR!

Share this:

, ,

CONVERSATION

1 reacties: