Warme winter drankjes


Je drinken is zoveel lekkerder als je een leuke mok hebt.. Maar waarschijnlijk ben ik de enige die dat ooit in de geschiedenis heeft gezegd. Ik vind mijn Starbucks mok gewoon ontzettend leuk en deel daarom heel graag mijn twee favoriete drankjes om eruit te drinken! 




Een paar maanden geleden was ik in Londen, en voor thuis nam ik de lekkerste warme chocolademelk mee ooit. Ik ben niet zo gek op super zoete warme chocomelk met marsmellows en slagroom, sterker nog, dat vind ik te smerig voor woorden! Dit is een chocolademelk van pure chocolade, de smaak is heel sterk en absoluut niet te zoet. Ik vind hem enorm lekker, het moet je alleen wel liggen - de een vindt het heel lekker de ander weer heel vies. 
Ik kocht deze chocolade melk in een winkeltje bij Covent Garden. Mocht je naar Londen gaan, hij zit bij Covent Garden beneden, heel leuk voor cadeaus! Ze hebben ook thee, koffie en andere smaken chocolademelk. 




Mijn favoriete thee van dit moment. Deze kan je gewoon bij De Tuinen kopen (die overigens veel meer smaken hebben van dit merk), zelfs de prijs valt mee voor lekkere goede, pure, groene thee. Het is groene thee met een subtiel smaakje, ik heb sowieso het liefst groene thee, dat vind ik het lekkerst. Groene thee is daarnaast ook nog heel goed voor je! 

Ik drink dagelijks thee maar een keer in de zoveel dagen of weken neem ik ook lekker een kopje warme chocolademelk. Ultiem wintergevoel! Hebben jullie een favoriet winter drankje?

Share this:

, , , , ,

CONVERSATION

9 reacties:

  1. Ik vind je mok echt cute! liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekkere drankjes, ben vooral gek op thee!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die chocolademelk klinkt erg goed! Die thee lijkt me ook fijn, ik hou ook van groene thee!
    Dat zijn toevallig ook allebei mijn favoriete drankjes voor de winter! (;

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oeeeh! Die hot chocolat lijkt me heerlijk! xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind die mok ook zo ontzettend leuk! X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Anoniem12/20/2014

    Lekker, leuk dat je ze op een rijtje hebt gezet!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jaaa! Ik ben het helemaal eens met je eerste uitspraak! Mokken kunnen je drinken echt lekkerder maken haha! Leuk artikel! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oeh ik ben echt verliefd op die mok, alles word leuk als je het daaruit drinkt!

    BeantwoordenVerwijderen