Films die ik de laatste tijd keek #2


Love, Rosie (2014)
Rosie en Alex zijn al jaren beste vrienden. Hoewel meteen duidelijk is dat ze om elkaar heen draaien gaan ze toch hun eigen weg. Ze zijn zo gewend dat ze beste vrienden zijn dat ze altijd maar blijven roepen dat ze nooit een stel zouden kunnen zijn.. 

Hoe was de film?
Geweldig! Ik had hoge verwachtingen omdat ik de film zo ontzettend graag wilde zien. Ze acteren heel leuk in de film en beide personages doen het precies zoals je het hoopt. Ik vond Alex en Rosie ook echt leuk samen spelen. Een hele pure, oprechte film over liefde en vriendschap! Ook zit er behoorlijk was humor in, wat naast de wat zieligere stukjes echt heel fijn is. 

Feeling good movie: 8/10
Traantjes: 4/10
Cijfer voor de film: 9,5/10


(Eggsy geeft je in 1 gif genoeg reden om deze film te gaan kijken)


Kingsman: Secret service (2015)
Deze film draait nu in de bioscoop - als je hem nog niet gezien hebt ga er nu heen, nu! Kingsman is een film over een "secret service" die in actie komen tegen misdaad. Eggsy zijn vader was deel van de Kingsman maar overleed tijdens een klus. Eggsy doet mee aan de training voor de Kingsman. Een heel gaaf stukje in de film! Het valt moeilijk uit te leggen wat er allemaal gebeurd, maar als je van humor, actie en een beetje spanning houd is het een ideale film! Het is ook een leuke film om heen te gaan als je niet een te romantische date wil, ha! 

Hoe was de film?
Ik liet het al een klein beetje merken maar ik vond de film erg goed. Hij is gewoon heel grappig met een gezonde dosis spanning. Daarbij doet Colin Firth het weer heel erg goed, de acteur die ik niet kende speelde Eggsy (Taron Egerton) - die doet het ook heel goed. Soms schrok ik wel van wat er gebeurde, en je moet wel een soort James Bond, Moderne Narnia-achtige beelden verwachten met veel gewechten! Ach, ik ben dol op meiden films, maar dit was een hele goede film.

Feeling good movie: 7,5/10
Traantjes: 0/10
Cijfer voor de film: 9/10


Puss in Boots (2011)
Puss in boots kennen we maar al te goed van Shrek. Shrek is zo'n fijne feel good movie en ik vond Puss altijd al een leuk personage. Ik was niet helemaal op de hoogte dat er ook een film was, ik dacht alleen een serie. Ik besloot de film te gaan kijken! De film draait om het leven van Puss in boots voor Shrek. Over z'n jeugd, zijn maatjes, waar hij vandaan komt. Er is ooit eens een ruzie ontstaan en daar draait de film om. Het goedmaken en vertrouwen hebben. Op een super leuke manier gebracht!

Hoe was de film?
Echt een feel good film, zo'n film die je op elk moment met elke emotie kan kijken. Ik moest echt wel heel erg lachen bij sommige stukjes. Puss is precies hetzelfde als in Shrek, maar nu draait het echt om Puss, wat heel leuk is! Ook zie je veel meer kattentrekjes terug, wat heel grappig wordt verwerkt. Al met al vind ik het een hele leuke film, voor alle leeftijden. Niks mis met zo'n film kijken als je 20 bent! (Of ouder) 

Feeling good movie: 9/10
Traantjes: 0/10
Cijfer voor de film: 8/10

Naast deze films, keek ik ook nog Baggage Claim. Deze vond ik alleen zo slecht dat het niet eens de moeite waard was een review te schrijven! Veel te voorspelbaar, zaten maar een paar leuke acteurs in. Het voldeed gewoon absoluut niet aan mijn volwachtingen.. Op IMDB krijgt hij een 5, wat ik nog vrij hoog vind voor het strenge IMDB!

Share this:

,

CONVERSATION

6 reacties:

 1. Ah die eerste film lijkt me ook wel boeiend! En Puss In Boots is geniaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oe die eerste film lijkt me echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love, Rosie is echt een hele leuke film :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb nog geen enkele van deze 3 films gezien! Ik ben er wel benieuwd naar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Love rosie lijkt me zo'n leuke, mooie, grappige film! Ik was nét te laat om 'm in de bios te zien :( Waar heb jij hem gekeken?

  BeantwoordenVerwijderen