Healthy travel snacks


Als je het mij vraagt is reizen één van de leukste dingen om te doen. Schiphol vind ik zelfs gezellig! Tijdens het reizen snacken is heerlijk, in sommigen gevallen zit je al 3 uur van te voren op het vliegveld. Ik denk dat als je met gezonde snacks begint is er daarna genoeg ruimte voor je lievelings Starbucks, zonder schuldgevoel! 


Zelf vind ik fruit altijd een beetje simpel om op te snacken. Het is natuurlijk super gezond, een appeltje, maar het kan veel leuker! 


Koekjes bakken
Het is misschien wat meer werk, maar zelf gebakken koekjes meenemen is zo lekker! De avond van te voren kan je heel makkelijk simpele koekjes maken. Ik vind de koekjes uit het boek Havermoutje super lekker. Heel simpel gemaakt met havermout, ei, vanille, honing en smaken naar keuze. Tip, schep een beetje pindakaas door het koekjes deeg heen - zo lekker! 


Sapjes
Het is misschien wat voor kinderen, pakjes drinken, maar het is lekker om iets bij je te hebben. Als je gaat vliegen moet je dit natuurlijk voor de douane opdrinken, dat dan weer wel! Deze pakjes kun je gewoon halen bij de action, zelfs de grote Albert Heijn winkels hebben de sap in het schap liggen. 


Mueslirepen 
Tussen lunch en ontbijt in is een muesli reep ideaal om je buik gevuld te houden. De repen van Eat Natural vind ik zelf heel lekker maar er zijn zo veel verschillende smaken. Deze repen zijn vrij groot dus ook behoorlijk vullend!


Smoothies
Neem een lekkere smoothie als ontbijt om de dag goed te beginnen. Smoothies vullen heel goed op die manier heb je een gezonde eerste maaltijd van de dag. Ik vind het altijd lekker om de dag goed te beginnen, als ik later dan zin heb in iets lekkers vind ik dat zelf niet erg!


Niks moet natuurlijk! Maar ik vind het persoonlijk fijn om gezond en "ongezond" af te wisselen! Als ik de dag goed begin vind ik het voor mezelf niet zo erg om wat lekkere dingen te eten. Ook handig, neem een lege fles mee zodat je die later kan vullen - op die manier heb je toch water bij je in je handbagage. 

Share this:

, ,

CONVERSATION

8 reacties:

 1. Lekkere snacks , vooral smoothies!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Koekjes en smoothies heeeerlijk! hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem8/14/2015

  Leuk artikel! Ik ben gek op de Eat Natural repen, ze zijn zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hm, die koekjes zien er heerlijk uit!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie foto's en erg goede tips! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's! :) Ik hou vooral van de smoothies!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die havermout koekjes lijken me ontzettend lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. leuk artikel! Gezonde havermout koekjes en smoothies zijn echt YUM!

  BeantwoordenVerwijderen