Instagram is vast een hobby


Als Instagram een hobby was schreef ik hem op in een vriendenboekje. Dat is natuurlijk wat overdreven maar, ik vind het wel enorm leuk. Foto's maken van eten is natuurlijk het allerleukste en nog lang niet alle food-foto's die worden geplaatst worden getoond aan de wereld! 

Ik gebruik Instagram al een hele tijd en wilde het weer eens delen. Tijdje terug deelde ik ook al een hoop Instagram foto's. Nu ga ik er verder niet diep op in maar vraag ik me alleen af, wat vinden jullie het leukste aan Instagram? Volg mij hier

Share this:

CONVERSATION

9 reacties:

 1. Oh, ziet er erg mooi uit! Ik ben zelf ook echt een Instagram fan :D Ik hou ervan om al die mooie foto's bij elkaar te zien. Flatlays vind ik vaak heeeeel tof, krijg ik zelf ook altijd heel veel inspiratie van!!

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat zien je instagramfoto's er mooi uit x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk het bewerken van foto's vind ik het leukste! :) Je hebt trouwens erg mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supermooie foto's. & Ze passen allemaal zo goed bij elkaar! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke foto's! Ik ben gek op instagram kan me best wel vermaken met het maken van een leuke foto en dan nog de keuzes die je moet gaan maken met het bewerken van de foto

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben niet zo goed in Instagram, haha, maar goed, ik vind het ontzettend leuk om van die creatieve accounts te volgen. Bijvoorbeeld kunstenaars, of tekenaars (is dat een woord?).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik volgde je nog niet maar bij deze nu dus wel haha! Ik vind Instagram ook erg leuk, alleen soms als ik al een paar dagen geen foto heb geplaatst wordt ik een beetje nerveus haha, dan heb ik echt de dwang om iets nieuws te plaatsen. Heb je daar ook wel eens last van ? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik denk dat iedereen zich daar wel een beetje in vindt (: Snap je precies!

   Verwijderen