Plog 9 augustus 2015 / Primark








Ik maakte afgelopen zondag weer de hele dag foto's van mijn dag. Ik ging naar Hoofddorp voor de Primark en at nacho's!


Goedemorgen! Ik maakte nadat ik was opgestaan een ontbijtje. Dit is toch wel 1 van mijn favoriete cruesli's: Krunchy Pur Spelt cocos! Deze kun je kopen bij natuurwinkels of Eko Plaza! Zeker het proberen waard. 

Ik at het met banaan, pompoenpitten en Alpro Soya Naturel. Ook strooide ik er een paar Chia zaadjes overheen. 


Na het douchen moest ik bedenken wat ik aan ging trekken - de dagelijkse struggle. Nooit iets om aan te trekken, altijd genoeg kleding! 


Make-up doen terwijl ik Orphan Black kijk. Iemand plaatste een reactie onder mijn lijstje met series om te kijken, dat Orphan Black een goede serie is. Nou, dat heb ik geweten. Ik kan niet meer stoppen. Tijdens het opmaken en 's avonds voor ik ga slapen moet ik nu elke keer een aflevering kijken. Het blijft spannend! 

Outfit van de dag! Uiteindelijk ruilde ik mijn loafers in voor slippers omdat het zo lekker weer was. Verder droeg ik een rokje van Castro, topje van de H&M en mijn horloge is van Daniel Wellington. De schoenen die ik hier boven draag maar eigenlijk dus de dag niet droeg zijn van de Zara! 


Vandaag ging ik naar Hoofddorp. Ik had een heleboel te passen bij de H&M! Ze hebben hele leuke basic spullen bij de H&M nu, vind ik! Ook heel erg leuk voor de zomer. 



Thee en nacho's! Dat was super lekker. Je kon ook kiezen voor nacho's met gesmolten kaas maar dat is wel een beetje heftig, ha! Deze simpele variant was ook al erg lekker. 


En weer terug naar huis!


De schade van de dag! Opzich viel het mee, het meeste heb ik echt nodig en neem ik mee naar het buitenland. Zoals ik al zei had de H&M een heleboel leuks!


Ik ging bijna meteen avondeten, daarna lekker even zitten en Sims! Ik vind het nog steeds leuk om te doen, familie maken - huis bouwen. 


Daarna deed ik vrij weinig behalve thee drinken en twee rijstwafels eten. Hier zit een beetje Alpro soya boter op met pure hagelslag! Ik drink op dit moment Pickwick green tea cranberry weer heel veel. 

Share this:

,

CONVERSATION

10 reacties:

  1. Je ootd is echt super leuk! En hmm, nachos. x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk overzicht, ik vind btw de Sims 4 zoveel beter dan die oude versies :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jaa, je bent Orphan Black gaan kijken :D! Wist wel dat je het leuk zou vinden!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke foto's heb je gemaakt! De nacho's bij Zoet en Zalig zien er heerlijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je outfit is super leuk :) En je ontbijt ziet er ook lekker uit. Ik eet zelf ook graag cruesli smorgens. Ohh! en ik kijk ook Orphan Black. Net begonnen aan seizoen 2, echt zo spannend!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke foto's en YAY to sims! vind dat ook erg leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Anoniem8/11/2015

    Very nice post:)))
    xoxo
    Antonella
    beautylove7694.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je outfit is echt leuk! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie foto's en hele leuke outfit! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oooh Orphan Black is zo geweldig! Ik heb binnen no time alle seizoenen gekeken. Echt balen, want nu ben ik serieloos.

    BeantwoordenVerwijderen