Birthday wishlist


Over twee weken ben ik jarig, word ik 21. 21!!! Ik ben wel een klein kind met verjaardagen want ik vind ze veel te leuk. Zowel die van mijzelf als die van anderen - want eerlijk, cadeaus kopen en geven is zo leuk. Ik heb dit jaar ook wel een aantal dingen die ik wil hebben en wil kopen voor mijn eigen verjaardag!


Tas / Nine West
Een aantal weken geleden zag ik deze tas in de winkel liggen bij Nine West (Brits merk, volgens mij niet heel bekend in Nederland maar de winkel lijkt erg op Aldo, ook Brits). Dit is een tas waar je van moet houden, je vind hem geweldig of spuuglelijk. Ik vind hem geweldig. Hij is aan de prijs, maar er zijn wel wat aanbiedingen dus, wie weet! 


Heel random, plus, ik hoef geen twee krukjes maar ik ben wel op zoek naar een krukje. Een heel simpel (en goedkoop) krukje die de komende maanden voor mij een nachtkastje kan zijn. Ik heb nu een opbergdoos naast mijn bed staan die echt veel te laag is. Alles wat er al kon afvallen is er al 20 keer afgevallen, inclusief telefoon en nachtlamp. 


Alles van Laline
Laline is hier hetzelfde als de Body shop in Nederland. Ze hebben verschillende dingen die vergelijkbaar met producten van de Body shop en bijvoorbeeld Sabon. Design gericht zijn ze heel minimalistisch dus alles ziet er perfect mooi en wit uit. Love that. 
Dingen die ik zou willen hebben? Dit, dit ennnnn dit.


iPad mini 
Iets wat ik natuurlijk niet ga vragen voor mijn verjaardag maar wel voor mijzelf wil kopen: een iPad mini. Ik wil al heel lang een iPad maar vond het het nooit waar, nu lijkt het me toch wel fijn voor aantekeningen, filmpjes, lezen, social media etc. 

Ik ben altijd blij met alles wat ik krijg. Geef mij een doos cupcakes, een donut, een t-shirt, een dikke knuffel en ik ben het gelukkigste mens op aarde. Deze dingetjes voeg ik met alle plezier toe aan mijn wishlist, de iPad gaat op mijn eigen doelen lijst, die koop ik als cadeau voor mijzelf! 

Share this:

,

CONVERSATION

5 reacties:

 1. Oeh, 21, wat een speciale leeftijd! Ik vind vooral het Ikea krukje en de Ipad mini heel leuk! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke wishlist! Alvast gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke wishlist! Ik heb dat linkerkrukje van de ikea, en ik ben er nog steeds blij mee! Heb er 2 en gebruik ze als nachtkastjes. Fijne verjaardag alvast! 21 is volgens mij een mooie leeftijd :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Great wishlist, awesome stuff x

  BeantwoordenVerwijderen