Alles in 1


Ik ben iemand die altijd een tas meeneemt, ik kan niet zonder, al loop ik even snel ergens heen - een klein tasje is op dat moment de ideale oplossing. Afgelopen week liep ik overdag in het zonnige Tel Aviv met mijn grote tas! Ik maakte gebruik van een klein tasje als portemonnee en kon op die manier 's avonds meteen door! 


Voor mij een beetje een alles in 1 tasje, alles zit er al in van overdag, het enige wat je doet is het lange hengsel er aan bevestigen. Het tasje is van het merk HJ de Rooy Amsterdam, gevonden via Marington. De webshop heeft een mega handige en overzichtelijke pagina's voor alle tassen (of iets specifieker zoals o.a. mijn handige tasje: schoudertassen)


Zoals je ziet is mijn tasje klein en heel praktisch, er zit 1 ritsje in en voor de rest verschillende vakjes voor pasjes. De buitenkant is donkerbruin en de binnenkant is donkergeel/oranje! 


Ik ben er oprecht blij mee en heb hem sinds ik hem heb niet meer uit mijn tas gehaald, gebruik hem dus elke dag met veel plezier. Hebben jullie ook zo'n tasje die handig is voor overdag en voor 's avonds?

Share this:

,

CONVERSATION

5 reacties:

  1. Ohh die is echt handig! Ik heb wel een schouder tasje, maar deze lijkt mij juist veel praktischer. Ook fijn voor tijdens het uitgaan x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat handig dat het inderdaad alles in 1 is! En hij is ook nog eens heel mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo'n tas is echt super handig en kan ook echt niet zonder! Soms is het zo vervelend om een grote tas mee te nemen, dan is dit echt ideaal.

    BeantwoordenVerwijderen