Mijn favoriete bloggers + Spam die van jou



Beauty / Ik ben geen extreme make-up fan, ga niet elke winkel langs voor de beste highlighter - maar - ik vind het wel mega leuk. Zo nu en dan een lipstick bij MAC, af en toe heel lang blijven hangen bij de nagellakjes. Make-up vind ik oprecht steeds leuker, maar ik houd het rustig, voorlopig geen (prachtige) gigantische collecties voor mij. 

Misslipgloss / Wat mij betreft zijn Cynthia en Vera op dit moment de beste (grote) blogger op gebied van beauty (maar ook haar persoonlijke dingen zijn echt heel leuk om te lezen!). Ik vind zowel haar blog als haar youtube kanaal heel persoonlijk (eigen stijl, rustig, stijlvol, warm) maar ook heel professioneel. Ze praat als vriendin maar brengt op een hele subtiele manier haar kennis en ervaringen. 
VeraCamilla / Zoals ik al zei, groot compliment voor Vera. Ik denk dat zij en Cynthia de meest interessante en variërende artikelen plaatsen op het gebied van beauty. Zowel makkelijk geschreven als duidelijke foto's. Vera's foto's zijn altijd erg mooi. 
Lottelovesbeauty / Lotte schrijft heel erg leuk en ook haar video's zijn altijd leuk om te kijken! Je ziet dat ze de tijd neemt voor haar blog en alles ziet er verzorgd uit. Ik denk dat haar blog echt wel een plekje verdiend in vele favorieten lijsten. 



Fashion / Mode vind ik een van de leukste dingen die er bestaan op aarde. Je vind het leuk of niet, ik kan me uren vermaken met verschillende plaatjes van mode en outfits. Toch ben ik met bloggers een beetje kritisch, dit zijn de bloggers die ik op dit moment heél erg leuk vind. Verder gebruik ik heel graag Pinterest voor de nodige inspiratie. 

WhatOliviaDid / De foto's die Olivia op haar blog zet zijn zo leuk! Hoewel ik zelf haar layout behoorlijk druk vind, vind ik de artikelen en foto's heel erg leuk. Ook heeft ze een hele mooie en toffe stijl! 
Damselindior / Ik houd van deze blog, zelf ben ik wel een beetje van het "nette" stijltje, en ik vind persoonlijk dat deze op haar blog super mooi gecombineerd wordt! 



Lifestyle / Zelf houd ik heel erg van persoonlijke blogs. Zowel de vlogs die daar in de meeste gevallen bij komen kijken maar ook de wekelijkse foto's of persoonlijke updates vind ik leuk. Mijn eigen blog is ook heel persoonlijk. De leukste onderwerpen naar mijn mening? Food (what I ate today), plogs/vlogs, persoonlijke stijl, interieur (roomtours, kamer details). 

Jenniefromtheblog / Wie kent haar niet. Ze heeft de term "lifeblogger" de wereld in geroepen en tegenwoordig wordt dat gebruikt als term op blogs. Ik vind Jennie's manier van schrijven heel leuk en haar wekelijkse foto dagboek altijd het leukste!
Lauresque / Neem 1 kijkje en je bent om. Alleen al door de meest geweldige manier van foto's maken, ze heeft een eigen stijl die ik heel erg tof vind. 
MissJoesten / Een nieuwe ontdekking, hele leuke blog en ook een hele mooie manier van fotograferen. 
Disfordazzle / Hoewel haar blog niet mega actief meer is, vind ik haar filmpjes wel altijd leuk. Vroeger deed ze veel met make-up maar nu plaatst ze steeds meer persoonlijke dingen en vlogs - heel leuk. 
Pixels by Emilia / Emilia haar blog heeft van alles wat. Zowel de persoonlijke stukjes vind ik leuk om te lezen en te bekijken maar ook haar outfit foto's zijn prachtig!

Zitten er ook favorieten van jou tussen? Welke blogs lezen jullie het allerliefst? Ik hoor het super graag, altijd leuk om nieuwe blogs te lezen!

Share this:

, , , ,

CONVERSATION

12 reacties:

  1. Wat een leuke blogs zeg! Ik ken eigenlijk alle blogs wel die je hier noemt en vind Miss Lipgloss inderdaad heel fijn bloggen. Ik vind het zelf heel leuk om Ikbenirisniet, Noaki en De Groene Meisjes te volgen. Ik heb eigenlijk nog heel veel meer favorieten, misschien moet ik ook maar eens een lijstje maken haha. Mijn blog kun je vinden op www.iriszaagman.com en hier vind je ook mijn fotografie-portfolio!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke blogs! Ik ben fan van Jenniefromtheblog en MarieJosie.

    Diolifestyle.nl is mijn eigen online plekje. Het is een lifestyle blog waar ik regelmatig mijn passie voor mode deel, vertel over de reizen die ik maak, je meeneem naar events en een kijkje geef in mijn leven. Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een fijne lijst! Veel van deze bloggers volg ik zelf ook! Ik ben vooral de laatste tijd fan van alle lifestyle bloggers. Zelf blog ik ook via http://moniekleonie.nl/, ook vooral lifestyle gerelateerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Er staan veel leuke bloggers tussen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk om te lezen, er staan een aantal blogs tussen die ik nog niet kende en zeker even ga bekijken! Thanks! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Anoniem10/01/2015

    Leuk om te lezen, veel kende ik al maar een paar ook niet dus die ga ik zeker checken!

    XxX
    www.wendyvansoest.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Grappig, we vinden veel dezelfde blogs leuk! Zitten een paar tussen die ik nog niet ken dus die ga ik snel even bekijken. Mijn blog is www.lnthw.com is ook van alles wat eigenlijk :)
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ken ze ook bijna allemaal! Ik heb die sloffen trouwens ook, haha, zo fijn zijn ze :) Mijn blog is www.extraordinarybeauty.nl en is een cocktail van beauty, fashion en sport! Bij mij draait het om het totaalplaatje

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke blogs, jammer alleen dat dit blogs zijn die al heel bekend zijn., Ik had liever een lijstje gezien met je favoriete blogs die nog niet zo bekend waren haha. Deze blogs ken ik allemaal al :) Mijn blog is trouwens www.revive-style.nl, ik zou het leuk vinden als mensen een kijkje zouden nemen! Fijn weekend! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk lijstje! Beautyblogs volg ik zelf niet echt, maar fashion en lifestyle bloggers vind ik altijd wel erg leuk! Jennie volg ik al een tijd, maar ook Emilia's blog bezoek ik vaak. WhatOliviaDid kende ik nog niet, maar die ga ik ook zeker even bekijken! Klinkt veelbelovend, haha :)

    ♥♥♥ Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hele leuke bloggers allemaal. Ik vind de foto's op Lauresque ook heel erg mooi inderdaad.
    Nou, laat ik meteen maar even m'n eigen shine momentje pakken; http://iblogtheway.blogspot.nl is mijn blog. Ik ben nog steeds een beetje aan het puzzelen met wat ik nou precies wil qua foto's, posts en nou ja, alles zo'n beetje haha, maar ik ben benieuwd wat je er van vind :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hele leuke blogs jaaa! En hele leuke meiden ook. Mijn blogje gaat grotendeels over de plaatjes die ik schiet en een beetje over fashionnn. // liefslaaura.blogspot.com

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen