PLOG: Dagje in Teberias


De afgelopen maand waren er een heleboel feestdagen en dus vrije dagen hier. Met dit mooie weer is het natuurlijk dan ideaal om leuke dingen te gaan doen. Afgelopen maanden reden we naar Teberias, waar je een heel groot meer hebt om te zwemmen, varen en op de waterscooter te zitten!


Vroeg vertrekken, 's ochtends om half 7 stond mijn tas al klaar. We vertrokken namelijk om 7 uur naar Teberias. Ik vulde deze tas met zonnebrandcreme, droge kleding en een handdoek. Mijn bikini had ik al aan!Na ongeveer twee uur rijden waren we er bijna. Het is even een stukje rijden vanaf Tel Aviv maar het uitzicht is wel heel gaaf. Niet iets wat wij veel te zien krijgen in Nederland!


We ontbeten meteen toen we aankwamen aan het water met omeletjes en brood met salade. Yum! Dit was rond een uurtje of 10 dus we waren allemaal wel toe aan iets lekkers. 


We hebben de hele middag gezwommen en op de waterscooter gezeten! Hier heb ik geen duidelijke foto's van want met een camera ga je het water niet in maar het was heel erg leuk. Het was 29/30 graden dus precies lekker. Blijft gek dat het nog zo lekker warm is in oktober. 


Na de lunch aten we een beetje druifjes. We aten vrij laat en tegen 4 uur ging het behoorlijk hard waaien dus besloten we om rustig aan in te pakken. 


Terug naar huis rijden door het centrum! We waren allemaal heel moe dus vielen we in slaap onderweg. Op de terugweg deden we er een stuk langer over door files. Maandag was laatste vrije dag dus heel veel gezinnen kwamen terug van weggeweest. 


Onderweg haalden we iets te eten, een broodje, drankje en "toetje" was 19 sjekkel, dat is omgerekend ongeveer 5 euro! Dat is toch niet duur. Het broodje at ik op en was vet lekker en gigantisch. De rest bewaarde ik voor mijn werk de volgende dag, mijn buik zat vol, ha!


Telefoontje uit Nederland. 


Ik bewerkte de foto's en stuurde ze op! Ik keek ook nog een paar youtube filmpjes waaronder de nieuwe clip van Teske, Finding Neverland. Wat een mooie video is dat geworden. Hierna deed ik vrij weinig meer behalve lekker slapen. 

Share this:

,

CONVERSATION

2 reacties: