Update met Instagram foto's


(Je kan me hier volgen op instagram! Laat ook vooral jouw instagram achter!) Zoals ik al een aantal keer heb laten vallen loop ik stage in het buitenland. Je kan er bijna niet omheen! Voor wie het leuk vind om te lezen (misschien interesseert je het helemaal niets, dat kan ook) heb ik een luchtige update vandaag met hoe het nu gaat, inclusief instagram foto's!


De eerste hele maand, september, was vrij rustig. Er waren heel, heel veel feestdagen (lees 50% feestdagen) dus ik had veel vrije tijd. Ik was een beetje bang dat ik me zou gaan vervelen, maar niks was minder waar. Ik heb geen seconde stilgezeten. Zowel rondgereisd als in mijn eentje op stap gegaan. We gingen een dagje naar Teberias, ik liep zelf rond in Tel Aviv en ik at nog veel zomers fruit. Dat allemaal in september. 


Hoe het op stage gaat? Super goed! Ik krijg een hoop zelf te doen, wat natuurlijk met vallen en opstaan gaat - maar - ik krijg vet goede feedback en ze reageren van heel positief op mijn werk. Dat motiveert enorm. Daarnaast heb ik een beetje het gevoel dat het 1 lange zomervakantie is. Ik besef nog niet helemaal dat ik hier full time werk, gek eigenlijk. Ik loop nog steeds op mijn slippertjes, kan nog steeds korte broeken aan en eet nog steeds veel te veel frozen yoghurt. We zitten nu al bijna halverwege oktober en als ik daar over na denk, gaat het bizar snel. Ik doe ook veel leuke dingen! Laatst at ik weer voor het eerst sinds tijden sushi en dat was heerlijk. Die mokken van Starbucks vind ik trouwens helemaal geweldig, dat wordt mijn nieuwe doel: de Starbucks mok van Parijs, Londen en New York scoren. 


Tijdens de vrije dagen zijn we niet 1 keer maar 2 keer naar Teberias gegaan. Van de tweede keer kan je hier een plog bekijken! De tweede keer gingen we ook op een waterscooter, dat is zo eng, maar zo leuk! Ik bakte tussendoor ook nog een keer koekjes en een van mijn lievelingsparfums is op.. Balen!


Vorige week was het mijn 21e verjaardag, mijn eerste verjaardag die ik hier vierde sinds 19 jaar. Ik heb een geweldige verjaardag gehad maar het was wel gek om dit niet te vieren met vrienden en familie in Nederland. Mijn lieve familie hier in Israel nam me mee uit eten, sushi! Ik kreeg lieve kaartjes (zowel vanuit hier als vanuit Nederland) dus ik was heel blij. Op mijn stage deelde ik koekjes/cakejes uit van de bakker. Ik ben de jongste hier dus hoewel ik me bejaard voel ben ik op stage nog een broekie.
De appelchips op de foto nam ik mee uit de supermarkt, zo lekker! Het is helaas wel met suiker maar altijd nog een beter alternatief dan gefrituurde chips met paprika. Toch....? Het is in ieder geval ontzettend lekker. 


De weekenden vliegen echt voorbij. Waar ik me altijd voorneem om in ieder geval 1 uurtje werk aan mijn stage verslag open ik mijn laptop vrijwel niet. Mijn weekend loopt hier van vrijdag op zaterdag wat nog altijd wennen is, toch lijkt het wel veel korter, maar dat ligt er denk ik aan dat ik voor mijn gevoel op een dag werk waar ik normaal altijd vrij heb. 

Al met al, ben ik behoorlijk positief. Ik heb het oprecht naar mijn zin en denk dat het helemaal goed komt de komende maanden. Komend weekend komt mijn broertje aan in Tel Aviv en hopelijk kunnen we dan op stap en leuke dingen doen. 

Voor iedereen die het zich afvraagt, het is inderdaad vrij onrustig hier op het moment. We wil ik duidelijk maken dat ondanks dat iedereen er wel mee bezig is, alles gewoon verder gaat. Er wordt aangeraden op te letten maar vooral te leven. Je kan bijna niet anders! Leven en genieten van alle kleine dingen is al genoeg. 

Share this:

,

CONVERSATION

7 reacties:

 1. Wat een schitterende foto's, maar het meest fan ben ik van je Parijs mok: wauw! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke update! Je foto's maken het, dat ik er zo naar toe zou willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto's allemaal, en wat gaaf dat je op die mooie plek stage mag lopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik volgde je al en vind je foto's altijd erg mooi! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je foto's echt prachtig !

  BeantwoordenVerwijderen