Wat zit er in mijn tas?


Ik vind het zelf altijd heel leuk om te zien bij andere bloggers. Dus ik dacht, laat ik het zelf ook maar gaan doen. Ik heb mijn tas genomen zoals hij er vandaag uitzag, ik wissel eigenlijk dagelijks van tas, maar wat er in zit komt redelijk over een op doordeweekse dagen. Als eerste in het voorvak: de tas natuurlijk. Sorry voor het licht op deze foto's, het is allemaal niet zo heel erg mooi maar wel prima duidelijk. De tas heb ik vorig jaar gehad met kerst van mijn vriend, hij is van Burkely (van de "Vintage" lijn). Het is een hele fijne tas, alles verdwijnt erin bij wijze van spreken. Groot voorvak, wat ik zelf heel handig in, en een beschermend vak voor laptops. 


Als eerste: dit is wat er meestal in mijn voorvak zit. Mijn iPhone, sleutels en portemonnee. Ik zie nu dat op deze foto mijn portemonnee niet heel duidelijk is, maar er komt nog een eind foto!
Mijn portemonnee is van Pieces. Hij is gigantisch, maar dat vind ik alleen maar makkelijk. Alle bonnetjes en visitekaartjes die ik van overal en nergens meeneem passen er gewoon in zonder dat het stoort. Verder zit er in mijn portemonne gewoon wat er bij iedereen in zit: pasjes, OV, kaartjes, 5 euro centjes waar we niks mee kunnen.. 
Mijn doorzichtige iPhone hoesje is van de I Am, sieradenwinkeltje, best wel bekend volgens mij.Dan over naar het grote vak in het midden waar ik als eerste mijn laptop heb uitgehaald. Deze heb ik eigenlijk elke dag bij me (wel handig bij grafisch vormgeven). De sticker komt van Etsy, en voor de katten liefhebbers, aan de binnen kant zit er nog eentje!Dit heb ik eigenlijk ook zo goed als altijd bij me. Make-up tasje, pen en een notitie boekje. Ik gebruik geen agenda, ik krabbel alles in mijn notitie boekje, van Paperchase
De pen kan wel nog eens verschillen, ik heb van die dagen dat ik heel veel nodig heb om mee te tekenen en te plakken, dan heb ik een gigantische etui bij me met allemaal rotzooi, maar dat was dus vandaag niet het geval.


Het make-up tasje! Ik heb dit tasje gekregen van mijn tante, die was op vakantie geweest en had deze als souvenir meegenomen voor mij.
Ik heb hieronder wat extra foto's van een paar producten. Ik heb alleen geen foto gemaakt van het spiegeltje rechts onder, die spreekt voor zich, komt volgens mij van de Etos. De Eyeliner kreeg ik er niet mooi op, omdat ik "nep" licht gebruikte weerkaatste het heel erg. Het is dus de Super liner van L'oreal. Ik gebruik eigenlijk altijd eye liners van L'oreal, puur omdat ik die gewoon het fijnste vind, ze blijven de hele dag zitten en zijn echt heel zwart (dus niet vaag zwart of donker grijs).
Als laatste ligt er nog een Labello / Fruity shine Guave. Spreekt ook voor zich, labello hebben we allemaal!


Ik heb altijd een klein parfum flesje bij me. Vaak is het een testertje of van die mini's. Dat is gewoon handig meenemen en ik vind het zelf fijn om bij me te hebben. Deze die ik de afgelopen dagen in mijn tasje had zitten is van Michael Kors / Sporty Citrus. Ruikt ontzettend lekker, zonder grapjes, ik baal nu al dat hij bijna op is. Dus als je nog een nieuwe parfum zoekt voor op je kerst verlang lijstje: deze!!!!


Op dit moment gebruik ik de Hypnose STAR van Lancome. Dit is een mini die bij de Elle van vorige maand zat, was niet de bedoeling om deze echt te gaan gebruiken, maar mijn mascara was op dus ik had deze snel meegepakt en eigenlijk bevalt hij heel erg goed. Ik vind de "verpakking" niet echt mooi, maar het is 1 van de fijnste mascara's die ik heb gebruikt. 


Verder heb ik Altijd een lipstick bij me, kan verschillen per dag. Vandaag had ik Nummer 18 van de HEMA bij me. Goede lipstick, blijft echt zitten ook. 


Als laatste heb ik altijd een Tote bag bij me. Ik heb heel wat spullen die mee moeten, soms ook grote mappen en die passen heel mooi in zo'n tote bag. Ik vind het gewoon heel handig! Deze tote bag heb ik al eerder laten zien, dit is er eentje van de Monki. (Zoals jullie zien vind ik katten wel een beetje leuk) (klein beetje).


Ik heb nog even alles bij elkaar gelegd. Opladers zitten er natuurlijk ook in, maar die vind ik toch een beetje er sowieso al bij horen. Bij deze, dit is wat ik dagelijks mee neem als ik onderweg ben! 

Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden om te zien zoals ik dat altijd vind, en een fijne dag nog! 


Share this:

, ,

CONVERSATION

12 reacties:

 1. Leuk om te zien! Die macbook sticker is zo schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke tas, en die kattenstickers op je laptop zijn zo cute. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke spulletjes! Die sticker is echt leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook zo'n tote bag van Monki (maar dan met een andere print)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha echt leuk al die katjes! :)
  mooie tas trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het ook altijd zó leuk om te zien wat anderen in hun tas hebben haha, mooie tas heb je echt leuk !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie tas! En wat heb je je Macbook mooi gepimpt. XO

  p.s. op mijn blog mag ik twee armbandjes weggeven! klik hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuk artikel en ik hou zo van je foto's !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wat een mooie tas! Heel erg leuk om te zien!
  Je hebt echt een leuke blog, ik volg je nu^^
  Liefs, Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Erg leuk om te zien! Die laptopstickers zijn super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Superleuk artikel, ik ga je blog vanaf nu volgen, want het ziet er ontzettend leuk uit allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk om te zien wat er allemaal in je tas zit en je kunt zeker zien dat je van katten houdt, hier nog eentje! haha

  BeantwoordenVerwijderen