Gewoon niet tag


Foto van: Marianna

De "gewoon niet tag". Inmiddels beantwoord bij vele bloggers, nu is het mijn beurt! De meeste van jullie maken er een filmpje bij, ik ben daar nog niet zo comfortabel bij (haha). Ik zal wat leuke foto's zoeken en per categorie bekijken wat gewoon eeeeecht niet kan (mijn persoonlijke mening). Voel je absoluut niet aangesproken, en trek je niets van mijn mening aan. Ik vond dit een leuke tag en iedereen beantwoord hem anders!


Foto van: Marianna

1 : ETEN
Om te beginnen met het feit dat ik geen vlees en vis eet, ik ben dus een vegetariër. "officieel" sinds ik (ongeveer) 11 jaar ben maar eigenlijk al mijn hele leven. Mijn moeder eet ook geen vlees dus we hebben thuis eigenlijk zo goed als nooit vlees gegeten. Vlees en vis is voor mij dus een absolute "no go". Ik zal het denk ik ook nooit meer kunnen eten. Overigens vind ik het geen probleem als anderen het eten, dit is mijn eigen beslissing geweest daar val ik anderen absoluut niet mee lastig. 
Wat voor mij absoluut niet kan, en wat ik ook behoorlijk vies vind zijn: bonen. Witte bonen, bruine bonen, in tomaten saus, met of zonder kruiden, ik vind ze echt verschrikkelijk. De structuur is super smerig en dan hebben we het nog niet eens over de geur EN de smaak gehad. Jemig, ik vind die geur zo vreselijk! Ben vaak al meteen mijn hele eetlust kwijt. 


Foto van: Irene

2 : MUZIEK
Ik heb eigenlijk nooit echt een hekel aan bepaalde soorten muziek. Vaak zijn het sommige nummers die ik niet kan uitstaan of artiesten die zich in mijn ogen belachelijk gedragen. Verder zou ik in mijn vrije tijd gewoon nooit hardstyle / techno / house luisteren. Dat is echt niet mijn soorten muziek. Ik heb even drie voorbeelden van nummers die ik echt niet kan uitstaan (voel je absoluut niet aangesproken als dit je favoriete nummer is, ik heb ook maar een een mening, ieder zijn smaak). 
Als eerste, het Nananananananananana, liedje. Oftewel: deze. Ik word al moe als ik de eerste toon hoor op de radio, ik weet niet of dit komt omdat ik hem te vaak heb gehoord op de radio, maar nee, gewoon niet. 
De volgende is: deze. Kris Berry zingt prachtig, begrijp me niet verkeerd, maar ik heb hem zo, zo, zo, vaak voor bij horen komen op de radio dat ik hem echt heel saai ben gaan vinden. 
Als laatste: deze. Bij deze is het meer de artiest. Het is super, super, tof voor Sandra dat ze zo is doorgebroken. Maar voor mij, om heel, heel eerlijk te zijn, is dit het echt absoluut niet. Sorry Sandra!


Foto van: Marianna

3: KLEDING
Hoewel veel bloggers zo veel kunnen hebben, en zij de dingen die ik "gewoon niet" vind kunnen wel aan kunnen heb ik er toch wel een paar die ik wil opnoemen. Ik ben absoluut van mening dat iedereen een verschillende smaak heeft en dit geldt natuurlijk voor alles. 
Ik vind persoonlijk laarzen tot de knie niet erg mooi, het moet maar net een goed paar zijn of je staan wil je er een beetje normaal mee voor de dag komen. Ik heb absoluut meiden gezien waarbij het echt heel goed staat, maar oh, oh, oh, als die dingen niet goed gecombineerd worden gaat het echt helemaal niets. 
Ik ben ook niet zo'n fan van leren rokjes. Dit is echt een persoonlijke gewoon niet, ik zou een leren rokje nooit uit de rekken halen!
Daarnaast zal ik nooit neon kleuren dragen, het past gewoon niet bij me en vind ze voor mij ook zeker niet mooi. Ik snap wel dat dit in de zomer voor veel meiden een geweldig ding is, dat geloof ik zeker!


Foto van: Irene

4: GEUR
De geur van vis (en bonen maar dat was wel duidelijk, haha), heel kort en simpel. Als er andere dingen worden klaar gemaakt die ik niet lekker vind heb ik er amper last van, maar met geuren: de geur van vis. Een vis kraam, een winkel, in de pan, ik vind het gewoon echt niet lekker ruiken!


Foto van: Andy

4: Seizoen
Behalve dat ik het a-a-a-a-a-altijd koud heb, heb ik niet echt een seizoen waar ik de "gewoon niet" tag onder kan zetten. De lente vind ik schattig, begint de zomer bijna. In de herfst ben ik jarig en dan kan het avonden lang thee drinken weer beginnen en de winter doet me denken aan de kerst en oudjaarsavond. Waar wel echt absoluut de "gewoon niet tag" onder kan: REGEN.


Foto van: Irene

5: Bekend persoon
De lastigste vind ik! Ik bedoel, iedereen heeft zo zijn redenen om een persoon leuk te vinden of juist helemaal niet. Persoonlijk vind ik de manier waarop Miley Cyrus de laatste tijd omhoog is gekomen in de media, gewoon niet. Niks tegen haar kunsten en haar talenten, want slecht kunnen we haar niet noemen, fan of niet. Ze heeft al films en series en behoorlijk wat nummers op haar naam staan, maar die manier van aandacht is gewoon niet mijn stijl. Ik houd er niet van! 

Ik wilde het bij 5 catogorien laten, mooi getal en ik denk dat ik zo toch wel een indruk heb gegeven van wat ik gewoon niet vind kunnen! Meerdere "gewoon niet" tags bekijken? Deze van Teske en Lotte hebben mij geïnspireerd deze TAG te doen.

Hebben jullie de gewoon niet tag al gedaan? 

Volg mij op: bloglovin / google / instagram

Share this:

, ,

CONVERSATION

6 reacties:

 1. Anoniem12/21/2013

  Echt een hele leuke tag! Ik heb de tag ook in een geschreven artikel gedaan (volgen mij was ik de eerste!), als je wilt kun je die hier lezen: http://www.overvanallesennogwat.nl/2013/12/gewoon-niet-tag.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke tag! Ik ben het eigenlijk op alle punten met je eens, toevallig haha! (Alleen ben ik niet helemaal vegetariër omdat mijn moeder daar geen rekening mee wil houden, en ik vind vis lekker haha! maar niet altijd lekker ruiken).

  Liefs,
  Femke van unendful.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk ingevuld ik ben het helemaal met je eens wat betreft de bonen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem12/22/2013

  Echt super originele tag! Leuk dat je een keertje wat anders doet:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk gedaan :D Ik snap je mening over Miley helemaal, ik snap er ook helemaal niks van. Zo jammer van zo'n meisje!
  Leuke blog heb je, kende 'm nog niet! En als je dol bent op katten, ik heb 2 geweldige lieverds die vandaag ook weer in mijn dagboekje voorkomen hihi. Met hun pretty blauwe ogen!

  Liefs Rosie
  van Lifebyrosie.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuke tag en leuk om te lezen. Goed dat je al zo lang vegetarisch bent, ik heb het meerdere malen geprobeerd maar elke keer kregen we snel wat lekkers en mijn vader is echt gek op vlees, dat is dan wel is lastig.

  BeantwoordenVerwijderen