Wishlist december 2013

Afbeelding komt van: klik hier

Het hele jaar door weet je precies wat je wil hebben, je maakt een lijstje, je spaart ervoor en koopt het; zo niet, dan schuift het door naar de volgende maand. Maar dan, de laatste maand van het jaar, je familie en vriendje willen heel graag weten wat je wil hebben voor kerst, ineens heb je geen idee meer. Tenminste, daar zit ik een beetje mee de afgelopen weken. Uiteindelijk heb ik het voor elkaar gekregen om een 'wishlist' op te stellen. Hier mijn 'wishlist' voor de feestdagen, en wat extra's die ik zelf in het nieuwe jaar wil kopen!


ZARA TAS | €69,95

Dure tas, maar oh zo mooi. Ik zag deze tas op de webshop van de Zara (klik hier!) en vond hem meteen mooi. Hij is donkerblauw (marineblauw om precies te zijn) met gouden details. Ik heb hem deze week toevallig in de winkel gezien en hij is in het echt ook erg mooi. Hij heeft twee vakken die sluiten met een magneet knoopje. Het voorvakje dat je ziet op de foto is een smal vak waar je gewoon papier snel tussen kan schuiven.


ZARA TAS | €25,95

Terwijl ik net opzoek was naar de vorige tas, kwam ik deze tegen. Oh my wat is die mooi. Ook van de Zara dus, en als het goed is net aan groot genoeg voor een 13 inch laptop (voor mij heeeel gunstig). Ik vind de kleur vooral heel erg mooi, net als donkerblauw hoor, maar bordeaux vind ik toch wel 1 van de mooiste kleuren. Heel fijn, deze kan ik toevoegen. Zo zie je maar, spontaan vind je veel sneller dingen dan als je een verlanglijstje "moet" maken!


Camera strap | €21,05

Een camera strap! Ik kwam op dit idee via een blog (fotografille) en vond het echt heel erg leuk. Ik houd enorm van bloemetjes patronen en mijn Canon heeft nogsteeds een simpele zwarte 'strap'. De strap is te koop via Etsy (klik hier!) en ook helemaal niet zo duur. Ze hebben nog veel meer patroontjes en kleuren, dus als je ook een camera hebt en op zoek bent naar zo'n 'strap', zou ik even kijken!


Statief | €25,99

Ik wil al een hele tijd een statief kopen, maar is er dus nog niet van gekomen. Ik heb er nu zelf al eentje maar die is al behoorlijk oud en niet echt kwaliteit (ik gok dat hij niet duurder was dan €5,-). Vandaar deze! Dit statief is van HAMA, maar te koop bij bol.com (klik hier!). Mij lijkt deze erg fijn, vooral omdat ik weet dat HAMA gewoon een goed betaalbaar merk is. 

Sims 4 | €79,99

Echt? Ja echt. Ik vind de Sims echt geweldig. Ik houd helemaal niet van spelletjes, ben ze altijd heel snel zat, maar de Sims blijft leuk. Het begon allemaal bij de Sims 1, maar ik kan nu al niet wachten op de Sims 4. Het duurt nog even, hij is pas eind maart / begin april te verkrijgen. Maar toch, hij is nu al te reserveren bij bol.com (klik hier!). Op mijn 'wishlist' staat hij wel in ieder geval!


50 mm lens | €98,99

Wie kent hem niet he, de Plastic Fantastic oftewel: de 50 mm lens. Ik wil deze heel erg graag omdat ik de laatste tijd nog meer met fotografie bezig ben. Maar een lens blijft altijd wel een beetje duur natuurlijk. Iets voor in het nieuwe jaar!
De lens kan je bij veel winkels wel halen, ik vond hem zelf in de Media Markt webshop! (klik hier!)



Jullie zullen wel denken, dat is nog best wel goed gelukt die 'wishlist'. Maar toch, het zijn behoorlijk wat dure dingen waar ik veel liever zelf voor spaar dan dat ik het vraag voor kerst. Ik heb nog wel wat andere dingetjes die ik wil hebben, maar waarbij ik nog niet heb gevonden, welke precies. Ik wil bijvoorbeeld heel graag nog een nieuw make-up tasje, een nieuw rokje of jurkje, een nieuw kledingrek, een zacht dekentje, kussentjes met kussenslopen en een nieuw dekbedovertrek. Allemaal dingen waar ik nog over na moet denken, maar ik heb niks te klagen natuurlijk. Ik vind het altijd al super, super lief als ik cadeautjes krijg. Omdat ik het veel liever allemaal zelf altijd koop, kan je mij al blij maken met een zelfgebakken taart of oorbellen van de H&M. 

Wat willen jullie nou echt heel graag hebben voor kerst? Fijne avond!

Share this:

, ,

CONVERSATION

13 reacties:

  1. Leuke wishlist, die eerste tas is zo gaaf! (net als die lens en strap trouwens)
    Ooh wat baal ik ervan dat ik deze post niet eerder heb gezien, ik heb net een statief gekocht voor €25 die duidelijk minder van kwaliteit is dan die Hama, jammer...

    Toffe GIF aan het eind! (:



    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh ik vind die tweede tas van ZARA echt superpretty ! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ahhh sims 4, really want that too :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke wishlist. Een statief is echt super handig idd, ben erg blij met de mijne!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Anoniem12/09/2013

    Die eerste tas is erg mooi en haha, ja de Sims blijft leuk!
    Misschien heb je trouwens ook wel zin om mee te doen met de giveaway op mijn blog? Je kan een giftcard twv $40 winnen bij Sammydress.

    Liefs, x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die tassen zijn echt supermooi! X Anne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die bruine Zara tas en die camera strap zijn echt mooi! Nooit gezien dat je andere en leuke straps zijn voor je camera. Leuke blog heb je, ik volg je nu via bloglovin'.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Great post, such beautiful pictures! You've got awesome taste, that camera strap is gorgeous :)

    http://www.ragsoflove.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ooh die camera strap, prachtig!
    Die ga ik onthouden voor mijn verjaardagsverlanglijstje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Anoniem12/15/2013

    Die statief heb ik ook en hij is echt super fijn, zeker een aanrader!

    BeantwoordenVerwijderen