Favorieten: Webshops



Met stip op 1 staat Asos. Niet alleen omdat ze letterlijk voor iedereen iets hebben, je kan ook nog eens kiezen of je iets duurs wil, iets met een gemiddelde prijs of iets in de sale. Naast dat vind ik persoonlijk de service bij Asos echt top, ik heb een keer meegemaakt dat ik een artikel niet ontvangen had in mijn bestelling, na een persoonlijk verontschuldigend mailtje van ze te hebben ontvangen hebben ze meteen mijn geld terug gestort. Verzendkosten zijn er niet, nooit! Is toch ideaal? 

Hier een paar favorieten die ik heb gespot bij Asos! Ik heb niet gelet op de Sale, maar die is er enorm aanwezig, dus zeker het kijken waard. 


Rokje links / €21,92 / Merk: ASOS / Super lief bloemetjes rokje, leuk voor de zomer, maar ook heel erg leuk met een zwarte panty en veterschoentjes in de winter. 
Rokje rechts / €60,28 / Merk: American Apparel / Donker geel rokje, had er laatst eentje bij de primark gezien, maar die was lang niet zo mooi als deze!


Sokken links / €6,85 / Merk: ASOS / Ik heb zelf zwarte over knee sokken maar vind de donker rode ook wel echt heel mooi. Ik denk dat donker rood mijn nieuwe lievelingskleur is.  
Portemonnee rechts / €34,25 / Merk: ASOS / Donker geel rokje, had er laatst eentje bij de primark gezien, maar die was lang niet zo mooi als deze!



Super, super bekend. Maar heeft toch altijd weer de leukste basics, sieraden en budget artikelen. Ik hoef denk ik niemand uit te leggen dat de H&M een prima webshop heeft (met misschien soms gekke levertijden in de zin van duurt lang of ineens heel kort). Hier ook van de H&M een paar favorieten. 


Shirtje Links / €9,95 / Ideaal slaap shirt. Meer hoef ik niet te zeggen! 
Schoenen rechts / €39,95 / Zijn ze niet mooi? Ze zijn er niet meer in mijn maat (sad face) dus ik ga winkels af en hopen dat ze ze hebben (of dat ze worden aangevuld online). 



Dit is echt zo'n online winkel waarbij ik elke keer zeg, 'OH DAT WIL IK HEBBEN, IK GA HET KOPEN AAN HET EINDE VAN DE MAAND' na een tijdje belanden er een heleboel dingen in mijn favorieten pagina en denk ik er niet meer aan. Ik ga, heel snel, iets bestellen want ik heb alweer leuke dingen gezien. Het is niet een heel breed assortiment, maar toch. Neem snel een kijkje!


Shirtje links / €49,95 / Een beetje oversized met een katten print. IK ZEG OKE!
Shirtje rechts / €49,95 / Een simpel zwart shirt. Heel mooi, maar wel simpel voor de prijs natuurlijk. Zal ook wel weer kwaliteit in zitten dan!

Wat ik ook wil zeggen over NO ROBOT, houd de iPhone hoesjes in de gaten, als je een iPhone hebt, soms hebben ze ineens hele hele leuke! 

Verder zijn er nog heel erg veel webshops natuurlijk. Ik heb even een kleine selectie gemaakt, waarschijnlijk zijn ze al bekend, maar webshops zoals NO ROBOT verdienen ook een kijkje. Overige webshops waar ik graag op kijk: Zara, Forever 21, Topshop, Pull & Bear, Urban Outfitters en River Island

Wat is jullie favoriete webshop?

Volg mij op: bloglovin / google / instagram

Share this:

CONVERSATION

9 reacties:

  1. Ik vind jou echt een hele leuke smaak hebben, alle kleding je hebt uitgezocht is geweldig haha.

    liefs,
    Femke van unendful.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem1/03/2014

    Ik ga voor boohoo als het om jurkjes gaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Anoniem1/03/2014

    Wat een leuk artikel! Ik shop vaak online bij H&M, maar Asos heeft ook erg leuke kleding!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Asos is écht mijn favoriet (hoewel boohoo ook hoog staat).
    No Robot ziet er trouwens ook heel tof uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die laatste kende ik nog niet, zal is even een kijkje nemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke webshops! Het zijn op dit moment solden in België en dat is soms echt de hel! Ik denk dat ik me voortaan op de webshops zal storten tijdens de solden, minder geduw en getrek ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk, nu het weer sale is bij ASOS ga ik ook helemaal los! zo fijn en goedkoop is alles dan! Leuk blog heb je, ik volg je via bloglovin! X

    www.ingewm.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind jou kleding smaak echt heel leuk! Een hoop dingen zou ik zelf zo ook uit gekozen hebben :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh ik kan me echt uren vermaken op Asos en H&M. Ook groooot fan van Brandy Melville (: die hebben we gelukkig ook in Amsterdam zitten!

    BeantwoordenVerwijderen