HEMA Nagellak


Nagellak is 1 van mijn favorieten producten. Ik heb nog veel meer nagellak gehad, maar op dit moment zit het in dit schattige doosje! Het is een "candles" box van de Xenos/Action (volgens mij kan je ze bij beide kopen), alleen heb ik de tekst weg gewerkt met een bloemetjes patroontje (dit is overigens gewoon cadeaupapier). 


Dit is dus mijn bak met nagellakjes en andere dingetjes zoals bijvoorbeeld een vijl. De box zit behoorlijk vol maar de laatste tijd ben ik een enorme fan van de HEMA nagellak. Dit zijn de lakjes die ik op dit moment heb, er zijn er nog zoveel die ik erbij wil hebben. Zoals jullie kunnen zien heb ik vooral rood tinten en een glitter lakje. Ik vind persoonlijk rood de mooiste kleur op nagels. Ik heb ook een hoop andere kleuren maar blijf altijd terug komen bij rood. 


Op mijn nagels op dit moment zit dit mooie kleurtje. Een bordeaux maar niet te donkere rode kleur (HEMA gebruikt helaas geen namen, maar dit is nummer 825). Het fijne aan de HEMA nagellakjes vind ik dat ze heel makkelijk aan te brengen zijn en gewoon heel snel drogen. Ik bedenk me altijd tijdens het lakken wat ik nog moet doen, heb zo weinig geduld dat het na een paar seconden alweer een beschadiging op mijn nagels zit. De nagellak is niet snel stroperig, makkelijk aan te brengen en tot nu toe vind ik ze allemaal super dekkend. 


Buiten het feit dat het een hele fijne, snel drogende lak is, is het ook nog eens enorm budget proof. Per lakje betaal je maar €2,50 en met geluk (vooral nu in de sale) maar €1,-. Ik ben echt heel erg onder de indruk van de lakjes. Vind het super fijn dat ze niet duur zijn en gewoon van goede kwaliteit. Keep it up HEMA!

Wat is jouw favoriete nagellak?

Volg mij via: bloglovin / google / instagramShare this:

,

CONVERSATION

6 reacties:

 1. Anoniem1/22/2014

  Mooie kleur bordeaux! Ik heb ook een aantal lakjes van Hema en vind ze ook erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hema heeft inderdaad mooie lakjes! Zelf heb ik er een rood kleurtje van. x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben gek op bordeaux rood, heb zelf nog geen lak in deze kleur! Maar als ik hem zo zie, dan moet ik dat maar gauw gaan doen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk doosje en mooie kleuren!!

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat doosje vind ik echt geweldig schattig! Mooie nagellak! Ik geloof niet dat mijn nagels erg geschikt zijn voor nagellak, ik draag het daarom ook niet zo vaak.

  BeantwoordenVerwijderen