Mini parfums


Mini's, je krijgt ze zo vaak. Als cadeautje bij een aankoop, bij een tijdschrift, bij een andere parfum, bij een cadeau verpakking van parfum. Sinds een tijdje bewaar ik ze elke keer. Ik vind ze super handig, bijvoorbeeld voor op reis! Verder heb ik ook nog hele leuke mini's van Calvin Klein en Dior. 


Ik bewaar de meeste van mijn mini parfums in dit doosje. Dit was ooit een "feestdagen producten doosje" van KOH. Er zaten hier 3 nagellakjes in, een zwarte, een gouden en een top coat. Die lakjes heb ik nog steeds maar de parfummetjes bewaar ik nu hier in. 


Dit zie je als je het doosje open maakt. Die van Chanel heb ik al een hele tijd maar alleen de verpakking is al te mooi om open te maken!



Er zitten wat mini parfums in van Calvin Klein (de 2 bruinige en zilveren iets grotere mini) die ik samen met mijn moeder een hele tijd geleden op het vliegveld kocht. Ook een kleintje van Juicy Couture die al jaren op is, maar het was een cadeautje uit Amerika, dus weggooien doe ik hem niet. 


Naast al die verschillende parfums heb ik ook nog een hele mooie set van Dior. Ik heb twee parfums van deze in het groot, maar ook deze set kocht ik een hele tijd terug op het vliegveld. Hij blijft prachtig en de geuren blijven heel, heel erg lekker. 



Zijn ze niet schattig? Deze mini's van Dior. Ik vind in ieder geval van wel. Ik heb er pas eentje helemaal opgemaakt dus ik ben er echt super zuinig op!

Hebben jullie ook zo'n verzameling aan mini parfums?

Volg mij via: bloglovin / google / instagram

Share this:

CONVERSATION

10 reacties:

  1. Anoniem1/24/2014

    Kijk uit met die van Dior! Ze gaan heel snel open en dan heb je alles in je tas zitten.. X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke! Ik vind het altijd wel handig om een kleintje bij me te hebben :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Aahw wat een super schattige flesjes van Dior!! En wat leuk verpakt in die doos! x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. aw wat een kleine miss dior die is zo cute! liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ooh, wat gaaf! Die mini's van Dior zijn zo cute <3! Echt heel leuk dat je dat allemaal bewaart :D. Ik heb ook een mini (foundation, volgens mij) van Chanel, maar die ga ik denk ik niet openmaken. Haha, het is mijn enige Chanel product en die ga ik niet weggooien/opmaken ^^.

    Xjes Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ooh , wat een leuke post . Je hebt vele leuke parfums ! Ik dacht dat ik veel parfum had , tot ik de jouwe zag :) hihi
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat leuk ! Ik vind ze altijd zo schattig om te zien, leuk dat je dit bewaard !

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Anoniem1/25/2014

    O wauw wat mooi! En wat een prachtige header heb je x

    BeantwoordenVerwijderen