Jurkjes en rokjes tag




Tineke maakte deze tag omdat zij zo gek is van jurkjes. Ik voelde me behoorlijk aangesproken dus nam hem over. Ik heb wel hele kleine aanpassingen gemaakt in de TAG omdat ik ook veel rokjes draag. Here we go!

Hoeveel jurkjes heb jij in je kast hangen? 
Met mijn gala jurkje erbij heb ik 14 jurkjes in mijn kast hangen, ik vond het er nogal wat!

En hoeveel rokjes? 8 rokjes! 
Je kan wel nagaan hoeveel panty’s ik verslind op jaarbasis. Even ter informatie, ik heb 2 broeken die ik echt draag, maar 2! Waarvan eentje al te oud is om te dragen, stiekem.


Wat is je favoriete jurkje/rokje? 
Ik ben gek op de meeste jurkjes en rokjes die ik heb maar mijn echte favoriet is mijn bordeaux rode maxi rok van American Apparel. Misschien meer omdat het echt een investering was, American Apparal is best prijzig maar deze rok is zo prachtig. Verder vind ik mijn katten rokje van de River Island ook nogsteeds super leuk. Katten, ik bedoel, katten! Op een rokje! 

Waar koop je het liefste je jurkjes (rokjes)? 
Oftewel, wat zijn mijn favoriete winkels: Zara, H&M, Vila, Primark, Monki, River Island, Forerver 21 (online) en ASOS (online). 



Wat is het duurste en goedkoopste jurkje in je kledingkast? 
Ik heb een jurkje van de Vila, dat was wel een van de duurste. Wat ook geldt trouwens voor mijn Gala jurkje van Vila. Verder heb ik een rok van de Zara en dus eentje van de American Apparel die echt wel de duurste waren. Ik heb een super schattig jurkje van de Primark, die denk ik niet duurder was dan €10,- 

Wat is je favoriete zomerjurkje? 
Deze (hieronder) die ik laatst droeg in een outfit! Zo lekker zomers! Maar verder draag ik ook heel graag mijn witte jurkje van de H&M, die zullen jullie vast nog wel voorbij zien komen deze zomer. 



Wat voor jurkje staat er nog op je wishlist?


beide jurkjes zijn van de H&M

Op dit moment staan deze twee jurkjes op mijn wishlist (dit veranderd overigens per dag). Het zwarte jurkjes (rechts) is nu in de sale en kost €9,95. Heel stiekem heb ik die dan ook maar besteld, voor 10 euro kan ik die niet in de online winkel laten hangen! Het andere jurkje (links) viel me een paar weken geleden op. Deze is iets prijziger, €29,95 maar ook heel erg mooi. Een tijdje terug liet ik mijn wishlist voor kokerrokken zien, dit is dus een kokerrok met een top er aan vast. Ik vind hem echt super mooi!

Zijn jullie ook zo gek op jurkjes en rokjes? (Neem hem dan gerust over, alle credit naar Tineke)

Volg mij via: bloglovin / google / instagram

Share this:

, ,

CONVERSATION

11 reacties:

  1. Anoniem3/29/2014

    Wat leuk dat je mijn tag over hebt genomen! Super leuk om al je antwoorden te lezen! Wat de jurkjes van de H&M betreft... Vandaag is national Glamour day en krijg je 20% korting met deze code: 1297
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke tag om te lezen! Hahh en ik heb ook echt veel te weinig broeken en super veel jurkjes en rokjes! Ik vind dat ze bij forever21 weer hele leuke hebben! Mooi jurkje met die bloemetjes!(:

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een erg leuke tag om te lezen! Ik hou echt van skaterskirts :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Anoniem3/29/2014

    Leuke tag!!

    Liefs,
    Eveline x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke tag ik vind jurkjes en rokjes heel leuk staan bij andere hoe ze het combineren. Maar als ik een leuk rokje/jurkje tegen kom in de winkel en ik trek het vervolgens aan in de paskamer dan vind ik het bij mezelf wat minder staan. Maar ik vind jouw rokjes en jurkjes heel leuk staan omdat jij het leuk en goed kan combineren! Ik houd het toch liever bij broeken!

    Liefs, Jet

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat een mooie foto's en een super leuke tag!!

    Xx julia

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke tag ! ik vind rokjes altijd leuk !

    BeantwoordenVerwijderen