Opberg tip: lippenstift


Flying Tiger, voor sommige bekend, voor sommige niet. Vandaar de tip! flying tiger is een winkel die allemaal handige spulletjes verkoopt voor een fijne prijs. Buiten handige spulletjes verkopen ze ook heel erg veel spullen die heel erg leuk zijn als cadeautje voor een zusje, broertje, jong buurmeisje of tante. Ik was er laatst en vond dit! 




Hoewel ik, vergeleken met de lieftallige bloggers onder ons, heel erg weinig make-up gebruik, ben ik wel een enorme fan van lippenstift. Ik ben dan ook goed op weg naar een leuke verzameling ervan. Bij de Flying Tiger vond ik deze handige opberger. Ik weet dat er meer winkels dit verkopen maar deze was maar €4,- VIER EURO. Geen geld!





Zoals je kan zien heeft de houder 1 groot vak aan de linkerkant en 8 kleinere aan de rechterkant. Wat je dus zou kunnen doen is lippenbalsems aan de linkerkant en lippenstift aan de rechter. Is maar een idee!




Ik heb het zo opgelost en het staat lekker opgeruimd! Heel schattig en heel erg makkelijk. Hij neemt heel weinig ruimte in beslag en toch kan je makkelijk in 1 keer zien welke lippenstift je pakt. 

De Flying Tiger zit onder andere in Utrecht, Leiden, Den Haag en Haarlem. Gebruiken jullie al een opberger voor je make-up?

Volg mij via: bloglovin / google / instagram

Share this:

CONVERSATION

20 reacties:

  1. Anoniem3/16/2014

    Ontzettend handig, ik had al zoiets. Mijn lippenstift verzameling wordt steeds groter dus ik heb er nog een besteld!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat handig! Je komt zo'n dingen steeds vaker tegen! Ik zag zoiets dergelijks ook al bij de action.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ontzettend handig zeg! Waar zit die winkel precies, heb er namelijk nog nooit van gehoord haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er netjes, handig en organized uit. Ik heb stiekem niet zoveel lipsticks om het hele bakje te vullen, dat dan weer niet, hihi. Liefs, Stella.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat handig en totaal niet duur!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super handig zo'n opberger heb ik ook alleen dan van de action voor maar een euro ;p

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat ziet er inderdaad handig uit, thanks voor de tip!

    Jules x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow super handig! Thanks voor de tip (:

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik las dit artikel vanochtend op bloglovin toen ik in de trein zat naar de stad. En vond het een hele handige tip want ik was eerst op zoek naar een plastic bak maar dit is veel overzichtelijker helaas heb ik hem niet kunnen vinden. Als ik volgende week in Haarlem ben neem ik zeker even een kijkje daar.

    Liefs, Jet

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh wat geweldig dat ik dit artikel even zie. Ik zoek al heel lang zo'n ding en bij de Blokker waren ze telkens uitverkocht. Dank je wel :D Liefs, Jaimie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ooooh zoveel liefde voor Flying Tiger. Ik ga er ook regelmatig langs in Rotterdam, alhoewel ik maar zelden iets koop eigenlijk. En o ja, het design van je blog vind ik echt práchtig! X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ahw, dankjewel! Heel erg leuk om te horen! X

      Verwijderen
  12. Superslim, die ga ik ook even halen denk ik! :)

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik heb ook zoiets gekocht, maar dan bij de Action haha! Super handig ding :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Zo één heb ik er ook maar dan van de Xenos haha. Maar alsnog dankjewel voor de tip, heb gelijk even gekeken en ziet er echt leuk uit allemaal.
    liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Handige tip! Ik ben laatst in de winkel in Den Haag geweest en toen zag ik deze niet, ik kom uit Groningen dus kan helaas niet even weer langs de winkel :-). Leuke blog heb je trouwens, ik ga je volgen!

    BeantwoordenVerwijderen