Spam je blog!


Ik begin een steeds grotere verzameling aan blogs te krijgen, maar toch vind ik het ook heel erg leuk om nieuwe blogs te ontdekken! Super leuk om jullie artikelen te lezen en jullie langer te volgen. 

Laat hieronder dus weten wat voor blog je hebt, vertel iets over jezelf, maak er iets leuks van! Ik ga alle blogs deze dagen lezen en misschien zelfs een hele hoop volgen. 


Volg mij via: bloglovin / google / instagram

Share this:

CONVERSATION

29 reacties:

  1. Yay, Spam time! Ik ben Eline, ik ben 11 jaartjes jong en blog nu toch al 5maanden op mijn blog http://www.just-litllethings.blogspot.be/. Ondertussen heb ik al een grote liefde voor het bloggen ontwikkeld, en zorg ik er voor dat er elke dag een artikel rond fashion, beauty of andere lifestyle dingetjes op mijn blog verschijnen. Ik hoop dat je snel een kijkje neemt?

    Liefs, Eline
    http://www.just-litllethings.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi, wat leuk dat we mogen spammen :) Sinds begin dit jaar schrijf ik, zo vaak als mijn school het toelaat, artikelen. In mijn berichten vertel ik over mode, hoe je een trend het beste kan dragen en onthul ik alle vintage paradijsjes die ik heb ontdekt.
    In mijn blog draait het allemaal om boho, rock en vintage!
    Mijn blog is te vinden op dit adres: bohorockvintage.blogspot.nl
    Liefs, Kaylee

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuk! ik ben benieuwd wat je van mijn blog vind!

    Http:officialnotetoself.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk!

    Ik ben Kim, 20 jaar en sinds een paar weken begonnen met bloggen. Ik blog eigenlijk over van alles, fotografie, film, diy's, persoonlijke dingen etc. Ook doe ik dit jaar een fotoproject genaamd 365 Grateful, hiervoor maak ik dagelijks een foto, die wekelijks in een overzichtje op mijn blog verschijnt. Mijn blog: http://kimsnipfotografie.blogspot.nl

    Liefs, Kim

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk hihi :D Ik ben Leneth, biiijna 20 jaar, student Engels & mijn blog is http://lnthw.blogspot.nl. Ik blog pas sinds februari maar ik vind het super om te doen. Het is vooral een modeblog, waarin ik outfits afwissel met wishlist en aankoopjes en inspiratie! Ik ben benieuwd wat je er van vindt :) liefs ! x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik denk dat je mijn blog al kent, maar mijn blog gaat voornamelijk over beauty (budget) producten waar ik helemaal fan van ben! want je hebt natuurlijk prima producten voor een goedkoop prijsj. Daarnaast blog ik af en toe over fashion en lifestyle. Doordeweeks komt er elke dag een artikel online (soms 2) en in het weekend zet ik heel soms een artikel online.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk! Mijn blog gaat voornamelijk over fashion, beauty en lifestyle. Hopelijk neem je een kijkje :) www.ablogbyilah.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk! Ik ben Vanessa en woon in België. Mijn blog gaat over beauty, lifestyle en fashion. Daarnaast organiseer ik regelmatig een leuke winactie. Zo kunnen jullie op dit moment een mooie horloge winnen. Kom dus zeker een kijkje nemen op www.vanessablogt.be

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik volg je blog al, leuke artikelen heb je altijd!

      Verwijderen
  9. Ik houd er ook van om nieuwe blogs te ontdekken, dus ga al deze blogs ook eens even op m'n gemakje bekijken!
    En natuurlijk zal ik mijn blog ook even promoten!
    Mijn blog is http://prutjes.blogspot.com en ik blog eigenlijk over van alles en nog wat! Dus voor ieder wat wils! Recepten, columns, mode, eten, films, muziek. Echt alles!
    Zou het heel lief vinden als je me volgt C:

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vind ik nou ook, op deze manier kom ik zoveel nieuwe blogs tegen om te volgen!

      Verwijderen
  10. Leuk!
    Mijn blog is http://tessa4beauty.blogspot.nl/ en gaat vooral over beauty, fashion, lifestyle en personal. Mijn grote hobby is fotograferen, dus mooie foto's kun je zeker op mijn blog verwachten. Ik hoop dat jullie een kijkje nemen.
    Liefs, Tessa
    http://tessa4beauty.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hallo!
    Ik ben nog maar pas begonnen dus er staat nog niet zo veel op mijn blog. Ik blog vooral over de dingen die ik leuk vind, dingen die mij inspireren en nieuwe aankopen. Ik ben ook van plan om soms reviews neer te zetten (over films, series, albums en producten).
    http://robiinnx.blogspot.nl/
    Liefs,
    Robin

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik vind dat ook altijd super leuk. Leer mij kennen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Yaaay! Mijn blog vind je op www.beautybehindclouds.blogspot.nl en ik blog over echt van alles en nog wat! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Mijn blog is: altijdhandigetips.blogspot.be
    Hij gaat over van alles en nog wat en hopelijk vind je hem leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. hiii! mij blog, mevrouwtara.nl gaat over fashion, lifestyle en soms wat beauty en fotografie ertussen! X

    BeantwoordenVerwijderen
  16. joepie joepie joepie! mijn blog gaat vooral over fashion maar ook lifestyle dingen en soms kruipt beauty er ook wel eens tussen. Fashioncoaster.blogspot.com is de link! hopelijk nemen jullie een kijkje!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Leuk, op deze manier ontdek ik zelf ook altijd weer nieuwe blogs! Neem ook eens een kijkje op www.lifestyle-fabriek.nl, elke dag meerdere updates omtrent fashion, beauty, food en leuke weetjes! Alles wat wij vrouwen in het leven leuk vinden!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Oh wat leuk! Mijn blog is The Stylish Confessions, een Engels/Nederlandstalig mode en beauty blog:D Er staat net een nieuwe giveaway online!

    xx
    The Stylish Confessions

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Anoniem3/29/2014

    Dankje dat we mogen spammen! Ik ben Jana :) k blog op www.beyoutifool.wordpress.com over budgetebeauty en alles wat ik belangrijk vind om over te schrijven!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. hihi heel leuk dat we mogen spammen!
    ik vind het fantastisch om nieuwe blogs te ontdekken ;) Jouw blog ziet er ook heel mooi en professioneel uit ;)

    op www.creativenails4fun.blogspot.com kun je wekelijks 2 artikelen over nail art en nagelverzorging vinden ;)

    Xx Julia

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een lief compliment! Ik ben nu alllllle blogs aan het bekijken, ga nu maar eens snel naar die van jou (: Fijn weekend allemaal!

      Verwijderen
  21. Wat leuk! Ik ben Shivani, 16 jaar en ik woon in Suriname. Op www.byshivani.blogspot.com blog ik over verschillende dingen die mij interesseren, van leuke DIY's tot persoonlijke artikelen en tags. Ik hoop dat jullie een kijkje nemen!
    Liefs,
    Shivani

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Anoniem4/01/2014

    Leuk! Ik ben Annebelle en ik post om de dag op www.liefsannebelle.wordpress.com over van alles en nog wat: reizen, eten, lifestyle en een snufje beauty & mode. Nu een gratitude list online & een Primark shoplog!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hooi! Ik hoop dat je mijn blog ook zou willen bekijken. Ik post gewoon outfitfoto's en daarbij waar ik de spullen gekocht heb en af en toe wat over mijn persoonlijke leven of een muziekje. Puur een mode en lifestyle blog. Heel simpel, veel van mijn vrienden geven niet echt om kleding dus op deze manier hoop ik het toch nog te kunnen delen met meer mensen!

    shakkablakka.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Mijn blog ♥

    www.iblogtheway.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  25. wat leuuuk! mijn blog gaat over mijn dagelijkse leventje en alles wat ik leuk vind (:
    www.globelovex.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  26. hey!
    Mijn naam is Evy en ik schrijf al een tijd over alles wat ik leuk vind: Make-up, Beauty, Fashion & Lifestyle! Ik plaats soms ook posts over dansen: Ik ben laatst Nederlands kampioen geworden! Ook heb ik nog een winactie open staan: http://mbfl.blogspot.nl/2014/03/winactie-goodiebag-twv-25-euro.html
    Ik zou het super tof vinden als je even mijn blog wil bekijken: http://www.mbfl.blogspot.com
    xx

    BeantwoordenVerwijderen