Wat ik nog wil doen voordat..


Voordat.. Ja voordat wat eigenlijk. Geen idee! Ik zag dit bij meerdere bloggers, die schreven wat ze wilden doen voordat ze 20 of 30 werden. Maar ik weet niet voor welke leeftijd, ik wil het gewoon heel graag doen! Hier mijn lijstje. 

♥ De eerste lijkt me duidelijk, een meisjesdroom! Ik weet al heel lang dat ik heel graag wil trouwen. Hier zijn de meningen enorm over verdeelt maar ik vind trouwen juist erg mooi! De dag, de gedachte erachter, het feest. Ik vind het prachtig! En natuurlijk is een mooie jurk kiezen ook geen straf. 

♥ 1 minuut gratis winkelen (winnen). Even serieus, dit bestaat dus echt. Het lijkt me zo grappig! Al zou het gewoon in de supermarkt zijn, gewoon het idee dat je de hele winkel rond rent voor een paar producten. 

♥ Een eigen huis inrichten. Mijn vriend en ik hebben het nu al over de dagen die we in de Ikea gaat doorbrengen om meubels uit te kiezen. Waarom Ikea? Ik vind Ikea gewoon heel erg tof. Al helemaal in combinatie met vintage spulletjes uit kringloop winkels en andere leuke zaakjes om er je eigen plekje van te maken. Ahhhhhhhh.



♥ New York. Ja, ook ik wil heel graag New York zien! Maakt me niet uit wanneer, ik wil gewoon heel erg graag een keertje naar New York. 

♥  Een Berner Sennen pup in huis nemen. Ik (wij) willen later heel graag een hond en Berner Sennen honden zijn zo prachtig. 

♥  Met Kerst naar Parijs. Ja, ja, ja! Ik wil heel graag een keer naar Parijs tijdens de feestdagen. Ik ben dol op Kerst en Parijs is ook geweldig. Het lijkt me gewoon zo gezellig, zo schattig!



♥ Een surprise party voor iemand organiseren. Lijkt me zo leuk om een keer te doen. Iedereen optrommelen, taart en hapjes regelen en daarmee iemand te verrassen. 

♥ Iets waar ik vanuit ga dat gaat gebeuren, maar toch wel iets is wat ik heel graag wil is: mijn diploma halen. 

♥ Ik wil heel graag meemaken om écht te fotograferen daarmee bedoel ik, een feest, event, fashion shoot, een bruiloft fotograferen. 



Natuurlijk zijn er nog wel meer dingen die ik heel graag wil, maar dit zijn een paar van de leukste! Wat willen jullie nog heel graag? 


Volg mij via: bloglovin / google / instagram

Share this:

CONVERSATION

12 reacties:

  1. Wat een leuk lijstje, één minuut gratis winkelen lijkt me inderdaad wel grappig
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg leuke dingen! Ik wil ook sowieso trouwen (: en een keer backpacken in Ierland!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk lijstje! :-) Ik wil echt heel graag op mezelf gaan wonen (gaat in augustus/september gebeuren, wiehoe), een maand naar Londen (gaat ook gebeuren) en ik wil graag nog een keer terug naar Azië en een keer naar New York. XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  4. leuke lijst! leuke blog
    groetjes en fijn weekend
    http://www.we-heart-fashion.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. leuke dingen, trouwen wil ik ook graag en 1 minuut winkelen zou ik ook nog graag willen lijkt me gaaf om te doen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super mooie blog heb je! En ook heel leuk hihi. Ik zou ook zo graag 1 minuut gratis winkelen, als het in de supermarkt was zou ik naar de snoep en chocola afdeling gaan denk ik haha. Ik volg je nu! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk om te lezen! Ahh een minuut gratis shoppen, dat lijkt me echt gaaf :D x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke tag! Een surprise-party organiseren heb ik echt ontzettend vaak gedaan en is ZO leuk om te doen. Twee weekjes terug werd het voor het eerst voor mij gedaan en nu weet ik pas hoe het voelde om zo verrast te zijn! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk lijstje! Naar NEw York wil ik graag wel eens. Een verrassingfeestje heb ik ook gedaan voor mijn vriendje en dat was echt FIJN :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Precies dit allemaal! Al zou ik het wel erg lastig vinden om een minuut te winnen bij de supermarkt.. waar moet ik heen? Wordt het de wijn, de B&J's, de nog steeds overheerlijke diepvriespizza's, een paar taarten? Dat zal een gezond winkelkarretje worden!

    BeantwoordenVerwijderen