Health Challenge #7


Zoals een heleboel mensen over de hele wereld begon ik begin dit jaar weer met een gezond eetpatroon. Dit zakte weer een paar keer in onder andere door verjaardagen, vakantie, etc. Sinds een paar weken probeer ik het weer op te pakken, ik eet weer gewoon regelmatig, wat ik heel belangrijk vind en probeer meer gezonde dingen uit! Met apps zoals MyFitnessPal en Runkeeper hoop ik het nu toch eindelijk gewoon vol te houden. Ik probeer het niet te zien als iets waar ik me streng aan moet houden maar wel als een soort richt lijn. Gezonde receptjes vinden vind ik het allerleukste! (Ik let hierbij vooral op dat je geen koppen suiker moet toevoegen). Bij deze een paar op een rij:



Simpeler kan bijna niet! Heerlijk als lunch. Het enige dat je nodig hebt is: geroosterd brood, avocado, geitenkaas, zout en peper naar smaak. That's it! Ik ben echt gek op avocado dat het gezond is komt alleen maar mooi uit.



Vrouwen en chocola, tsja. Blijft heerlijk! Maar als we er over na gaan denken wat er in die brownie zit, oei, oei. Af en toe mag het, heerlijk. Maar tussendoor is deze healthy brownie een prima oplossing.



Lekker als tussendoortje. Het is licht, maar toch een hartig tussendoortje. Met een beetje stokbrood, tomaatjes en mozzarella heb je iets heel vullends op tafel staan!



Op een leuke manier ontbijten is altijd lekker. Je ziet het wel steeds vaker, ontbijt muffins, super vullend en geen nep suikers die er aan toe zijn gevoegd. Deze wil ik heel graag maken!



Chocola (pure wel te verstaan) is helemaal niet zo slecht voor je. Ook pindakaas kan je prima hebben, zelfgemaakte is helemaal leuk! Hier kleine bonbons van te maken is heerlijk, staat feestelijk als je visite krijgt of gewoon leuk bij de thee! 

Wat lijkt jullie een lekker recept?

Volg mij via: bloglovin / google / instagram

Share this:

, ,

CONVERSATION

7 reacties:

  1. Hele leuke recepten(: ik kende er een aantal al, goed bezig!(:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oehh jammie ik krijg er meteen al trek in! x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er allemaal superlekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke ideetjes, zou er wel een paar willen proberen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hmm, ziet er allemaal heerlijk uit!

    Ik ga zeker ook eens de skinny brownies en appel/kaneel muffins uitproberen.

    Na een paar keer mislukte pogingen probeer ik nu ook gezonder te leven! Op mijn blog kan je ook zulke posts tegen komen en zeker recepten!

    www.someonethatwrites.blogspot.nl

    x

    BeantwoordenVerwijderen