KIKO: Smart lipstick + Precision Eyeliner


Inmiddels levert KIKO ook naar Nederland, voor een paar extra euro's wordt het gewoon thuisbezorgd. Ik was in Berlijn en liep tegen de KIKO winkel aan, ik kon het gewoon niet laten om iets te kopen. Ik kocht een nieuwe eyeliner en een lipstick voor ongeveer €8,00. Yes!



Allereerst de eyeliner. Deze greep ik echt als allerlaatste er nog bij. Ik wilde eerst alleen voor de lipstick gaan maar ik kon deze niet laten liggen. Ik ben het bonnetje helaas kwijtgeraakt maar beide producten waren uit mijn hoofd iets van €3,90. Het is een liquid eyeliner maar heeft een stevig puntje van een "stift". Hij brengt super makkelijk aan en is zeker weten een handig formaat. 


Dit, jongens, is het in 1 keer aanbrengen. Het lukte gewoon in 1 keer. Of het is een wonder eyeliner of ik had gewoon een heeeele goede dag. In ieder geval was ik dik tevreden. De eyeliner is lekker zwart, wat ik persoonlijk heel belangrijk vind. Verder droogt hij heel snel, ook heel fijn!


Naast de eyeliner kocht ik nog een lipstick (Nummer 909). De lipstick was eigenlijk het enige wat ik wilde meenemen zoals ik net al zei. Ik wilde stiekem gewoon een KIKO lipstick proberen, dus ik koos voor een hele veilige bordeaux rode.



Ik vind de kleur echt ontzettend mooi! De lipstick is verder heel romig en blijft fijn zitten. Ik heb hem de hele middag gedragen met een beetje afdeppen. Dit bleef prima zitten, ik moest hem wel weer bijwerken na het avond eten, maar dat vind ik dan ook niet meer dan logisch. Al met al ben ik super blij met deze lipstick en kleur! Ik hoop dat ik nog een keer tegen een KIKO winkel aan loop.. Klik hier voor de KIKO webshop als je niet kan wachten!

Hebben jullie al KIKO producten in huis? Zo ja, wat vinden jullie ervan?

Volg mij via: bloglovin / google / instagram

Share this:

, , ,

CONVERSATION

13 reacties:

 1. Oh die eyeliner heb je wel heel erg mooi aangebracht en die lipstick ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw ziet er goed uit zeg mooie items! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo die eyeliner ziet er goed uit zeg! En die lipstick vind ik ook prachtig, een veilig maar een mooi kleurtje!
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooie lipstick. Toffe wing heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem4/23/2014

  Mooie kleur lipstick, wauw! :)
  Liefs!
  http://rodelippen.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wow die lipstick is echt mooi ^^

  ~ Sann
  www.Piixel.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw mooi! Die eye-liner lijkt me heel fijn en die lipstick staat je goed! Ik wist niet eens dat ze een webshop hadden (': Heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een mooie producten! Echt fijn dat het lukte om de eyeliner in één keer aan te brengen. x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waaw mooi! Beiden samen zijn lekker sixties :) Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen