Leuke dingen #8: Saccone Joly's


In de laatste leuke dingen liet ik al een filmpje zien van de Saccone Joly's. Nu een tijdje later ben ik, iets wat je bijna verslaafd zou kunnen noemen, aan de filmpjes. Ik zit soms 17 minuten lang, oftewel een volledige vlog te lachen om deze filmpjes. Het is zo spontaan, en schattig. En, en, en, ze zijn sinds deze week een gezinslid rijker!

Zoals ik de vorige keer al zei, de Saccone Joly's is een gezin in Ierland. Bestaande uit Jonathan, Anna, Emilia en de nieuw geboren zoon Eduardo. Het gezin maakt dus dagelijks volgs maar Anna heeft ook een eigen kanaal waar ze meer over de baby verteld of over haar eten en soms zelfs leuke outfit post! Zoals hieronder.


Is het niet lief! Ik volg inmiddels elke vlog, en kijk ook regelmatig op Anna's kanaal. Het zijn echt van die filmpjes die je aan kan zetten zonder heel geconcentreerd te kijken. Ze praten namelijk ook heel veel en dat is ook al heel erg leuk!


Kenden jullie de Saccone Joly's al? 

Volg mij via: bloglovin / google / instagram


Share this:

, , , , ,

CONVERSATION

5 reacties:

 1. Ik ken ze ook! Dat filmpje over haar nieuwe kindje, ik smolt! Zo lief! Misschien vindt je, als je dit leuk vindt, RachLoves ook wel leuk! Ik weet niet precies hoe je het schrijft, maar ik geloof zo. Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat een schattig kindje is dat zeg!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ah leuk kindje ik kende haar nog niet ze ziet er leuk uit! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik volg ze ook al best wel lang, zo leuk! En Anna is zooooo mooi. <3 Ik huil echt mijn oogballen eruit als ik dat filmpje kijk waar Emilia geboren wordt. Ja, nadat ik heb 129 keer gezien heb nog steeds.. :')

  Ik krijg trouwens wel echt frustraties als ik Jonathan met al die honden zie lopen. Ik zou het ECHT niet kunnen haha oh well.

  BeantwoordenVerwijderen