Summer wishlist


De lente begint net maar stiekem dromen we nu al van de leukste bikini's en strandjurkjes. Nu mijn zomervakantie is geboekt (!!!) kon ik het niet laten om even een paar webshops af te speuren. 




Bikini's / New Look

Beide bikini's zijn dus van New Look. De linker bikini staat ver en ver bovenaan mijn wishlist. Die vind ik zo, zo, zo geweldig. Ik vond hem via Nanne haar blog (Fashiable) en was meteen verliefd. De rechter bikini is ook super schattig, echt zo'n alledaagse bikini. 


Jurkje / Pull & Bear

Het gaat me niet eens zo zeer om dit jurkje (heel schattig hoor) maar ik vond dit jurkje wel het perfecte voorbeeld jurkje. Lekker zwierig, open rug, yes! Bloemenprintje is natuurlijk ook wel een grote must, niet alleen in de lente, ook in de zomer. 


Zonnebrillen / Pieces, Ray Ban, ASOS

Ik gebruik al een jaarlang mijn look a like Ray Ban, die helaas nu tot zijn einde is gekomen. Er moet dus een nieuwe zonnebril aankomen! De Ray Ban die je hier ziet wil ik al super lang, hij lijkt op wat ik nu heb maar dan een stuk steviger. De andere twee vind ik gewoon heel tof, ik begin ronde zonnebrillen heel erg leuk te vinden! Elke keer grijp ik ernaar in de winkel.. Hopelijk vind ik snel een leuke. 


Sandaaltjes / Asos, Pieces, Asos

Slippertjes zijn heerlijk voor stranddagen. Maar om er toch een beetje fashianable uit te zien zijn sandaaltjes ideaal. De platte sandaaltjes en de sandaaltjes met een flinke zool zijn helemaal in nu. Ik vind het beide heel erg schattig!

Welk item kunnen jullie niet missen in de zomer?

Volg mij via: bloglovin / google / instagram

Share this:

, ,

CONVERSATION

9 reacties:

  1. Anoniem4/25/2014

    Mooie wishlist, de sandalen en jurkje zijn zo mooi!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele leuke wishlist! Ik vind die meloenen bikini ook echt super gaaf! Die bikini ernaast heb ik gepast in de winkel maar dat topje was heel puntig, heel vreemd. Super jammer want hij is heel leuk! Zulke jurkjes zijn ook zeker heerlijk, heel fijn voor de zomer! Ik ben niet zo van die sandaaltjes, vind ze een beetje apart, ik hou het bij slip-on schoenen en slippertjes (:

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Anoniem4/25/2014

    Ah, die bikini met watermeloentjes. Kwijl, kwijl!
    Liefs!
    http://rodelippen.wordpress.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ah, leuke wishlist, vooral die sandalen zien er super uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik las dit artikeltje vanochtend op Bloglovin en ik werd helemaal verliefd op die eerste bril. Dus toen ik uit stage kwam ging ik even de stad in om te kijken of ze hem hadden maar helaas. Ik heb wel dat jurkje bij de Pull & Bear gezien. Heel leuk je wishlist!

    Liefs, Jet

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke dingetjes!
    Die watermeloen bikini is echt zo pretty ö

    Liefs, Liese

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die bikini's zijn erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. totally loved the sandals and the dress! :) xo

    run-your-world.blogspot.pt

    BeantwoordenVerwijderen