Been there, done that tag


Dit is de kust van Tel Aviv (Israël) (google)

De zomer komt eraan, we gaan allemaal iets leuks doen in de vakantie, of we nou in Nederland blijven of weg vliegen naar een zonnige bestemming. Hoog tijd voor de "been there, done that tag". Over vakanties natuurlijk!

Welke landen van de wereld heb je bezocht? 
- België
- Frankrijk
- Engeland 
- Duitsland
- Israël
- Hongarije 
En natuurlijk Nederland, maar die telt niet echt mee. 

Welke bestemming staat boven aan jouw verlanglijstje, waar wil je nog echt een keer heen? 
Goh, ik denk dat nummer 1 toch wel New York is. Maar dat is gewoon omdat ik New York heel graag een keertje wil zien. Ik heb Londen nu gezien, en die stond zeker ook op dit lijstje.
Verder wil ik heel graag nog iets van Italië zien en als het kan misschien nog wat van Griekenland. EN, ik ga deze zomer naar Spanje, Madrid, dat wil ik ook heel graag zien (misschien nog een keertje terug voor Barcelona). 

Wat is jouw meest ideale vakantie? 
Ik vind het lekker om rustig aan te doen op vakantie, maar ik kan er niet tegen om uit te slapen tot 11 uur in een land waar ik over een paar dagen weer weg ga. Mijn vriend (sorry poepie) heeft dit wel gemerkt in Londen, we gingen laat slapen en ik sleurde hem om half 8 al zijn bed uit voor het ontbijt. Ik wil dus op vakantie heel graag dingen doen, foto's maken en hopen op lekker weer! Verder ben ik verliefd op uit eten gaan, dus dat kan ook zeker niet ontbreken (voor mij valt picknicken in het park hier ook wel een beetje onder). 

Welke plek vond je zo bijzonder dat je er nog wel eens heen zou willen? 
Londen, zeker weten Londen. Ik bedoel België, Frankrijk, Israël heb ik al vaker gezien en zou ik natuurlijk ook met alle liefde terug naar gaan. Maar Londen, ah, Londen, is zo leuk! Ik heb het idee dat ik nog lang niet alles heb gezien.. Dus vandaar!

Laat je allerleukste vakantiefoto zien:


Er zijn heel veel foto's die ik zou kunnen laten zien, maar vaak staat daar veel familie leden op die ik niet zomaar op het internet wil zetten. Ook weer eens wat anders, en vliegtuig foto, Israël van boven af!

Ben je voor werk al wel eens naar een leuke bestemming geweest?
Nee was het maar zo'n feest. 

Met wie ga je meestal op reis?
Mijn ouders en broertje, en mijn vriend. Van die jongeren vakanties vind ik niks in de zin van, de hele dag "zuipen" en niks doen. Ik wil (en ga misschien ook) wel na mijn examens van mijn studie met mijn vriendin(nen) naar een leuke locatie, city tripje. 

Met wie zou je wel eens op vakantie willen gaan?
Ha, ik ga al op vakantie met wie ik op vakantie wil gaan. Ik vind het gezellig om op vakantie te gaan met mijn ouders en broertje, dit was afgelopen februari voor het laatst en waarschijnlijk ook 1 van de laatste keren dat we echt met zijn vieren gaan.
Verder vind ik met mijn vriend op vakantie gaan ook gewoon heel leuk. We kunnen ons eigen plan trekken en zo'n hotel kamer voelt toch stiekem wel als een eigen huisje. 

Wie of wat zou je meenemen naar een onbewoond eiland?
Heel veel familie, vrienden, vriendje, en katten. En watermeloenen, een camera, kaarsjes en marshmallows. Done!

Ben je al eens in Nederland op vakantie geweest, zo ja, waar?
Ja zeker! Wij gaan elk jaar op familie weekend, vaak naar de eilanden Texel of Terschelling (meestal Terschelling) maar de laatste jaren zijn we ook in Zeeland en Limburg geweest. Ben benieuwd naar dit jaar!

Ski vakantie of zon vakantie?
Ik heb het altijd koud en ben nog nooit op ski vakantie geweest, dus.. Ik denk zon vakantie. Ik zie mij niet in de sneeuw schuiven. 


Madrid (google)

Wat is je leukste vakantie herinnering?
Mijn aller eerste festival was Sziget, dat was meteen mijn eerste vakantie met mijn vriend en de eerste keer dat ik Boedapest heb gezien. Zo leuk. 

Waar ga je dit jaar op vakantie?
Ik ben al naar Berlijn en Londen geweest en ga in de zomer nog een midweek naar Madrid. En misschien nog een weekje op vakantie, maar dat is nog niet zeker en niet geboekt. 

Waar zou je nooit op vakantie gaan?
Ijsland..? Tot grote spijt van mijn vriend. 

Waar willen jullie nog heel graag heen op vakantie?

Volg mij via: bloglovin / google / instagram

Share this:

, ,

CONVERSATION

8 reacties:

 1. Wat een super leuke tag! Ook leuk om te lezen! Ik vind het ook heerlijk om rustig aan te doen maar wel op tijd opstaan haha! Een skivakantie zie ik mezelf ook nog niet echt doen :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag, ik zou zo graag een keer naar de USA willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tag, die foto van Israël (in het vliegtuig) is erg mooi. Ik wil zelf nog heel de wereld zien, vooral gebieden waar toeristen niet vaak heen gaan (mij gaat het vooral om het cultuur enz.).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te lezen, New York moet je echt zeker een keer heen, ik ben daar twee jaar geleden geweest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit blijft leuk om te lezen. Leuk dat je naar Madrid gaat van de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem6/06/2014

  wat leuk dat je de tag hebt gedaan en madrid is een fantastische stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk! IJsland lijkt mij juist wel geweldig :) Leuke tag dit!

  BeantwoordenVerwijderen