5 dagen Madrid - Plog Deel 1


Eerder liet ik al een outfit zien van mijn 5 dagen in Madrid met mijn vriend. Ik maakte een hoop foto's maar geen filmpjes zoals ik in Londen deed! Vandaar dat ik het leuk vond om de foto's te delen doormiddel van een plog. 


De vlucht was heel fijn en ging super snel. Naar Madrid is maar 2,5 uur vanaf Schiphol. We vlogen met KLM die een hele leuke verpakte sandwich uitdeelde. Daarna kregen we zelfs nog koffie of thee met een koekje, heel leuk. 


Toen we eenmaal bij het hotel incheckten na een uurtje reizen met het openbaar vervoer, kwamen we erachter dat we een balkon op ons kamertje hadden. Zo leuk! Dit was het uitzicht, tegenover ons hotel zat dit gigantische winkelcentrum met o.a. een Mango, H&M, ZARA, Starbucks, Dunkin' Coffee... 



We verbleven in Hotel Acta Madfor, van de Acta Hotels keten. We hadden een fijne, kleine, simpele kamer (met balkon dus) waar we super blij mee waren. Het hotel is echt een aanrader, het ligt heel centraal, het personeel is vriendelijk, de kamers zijn fijn en het winkelcentrum ervoor is echt een uitkomst om er 's avonds nog even uit te gaan. 's Avonds komt alles tot leven daar!



Het uitzicht vanaf het balkon 's avonds.


De volgende ochtend ontbeten we bij Starbucks. Bagels en croissantjes. Hm! Deze dag waren we de hele dag in en rondom Sol. Erg leuke plek, liet ik al merken in de outfit post eerder. 




We hebben een heel groot stuk gelopen rondom het centrum. Ik vond het allemaal heel erg mooi, de huisjes zijn zo schattig en zomers. Heel veel appartementen hebben winkeltjes op cafeetjes eronder. 



Laat in de middag aten we wat in een van de zijstraatjes van Sol. Ik koos voor deze Spaanse tortilla met uitjes en gorgonzola, jeetje wat was dat lekker. Het eten in Madrid is erg lastig als je vegetariër bent. Spanjaarden zijn echte vleeseters en in de meeste sandwiches of broodjes winkels/kraampjes zit er op elk broodje wel worst of ham. Toch heb ik me prima gered, maar je moet even heel goed zoeken.


Oh, en dit was de schade van de dag. Oeps. 



De volgende dag maakte ik geen foto's, we besloten namelijk naar het zwembad te gaan. Mijn camera ging natuurlijk niet mee maar het zwembad was heerlijk! Tot onze verbazing is het zwembad op zondag in een warm land als Spanje helemaal niet zo heel erg druk. 's Avonds gingen we uiteten, pizza! 

Volg mij via: bloglovin / google / instagram 

Share this:

, ,

CONVERSATION

9 reacties:

  1. Leuke foto's! Ik vind Madrid echt een heerlijke stad. Je hotel ziet er echt chic uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heeeerlijk ! Ik ben nog nooit naar Madrid geweest maar daar mag wel eens verandering in komen ! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wauw, wat een prachtige foto's! Madrid lijkt me geweldig om eens heen te gaan :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtige foto's, wauw wauw wauw. Welke camera gebruik je? Want de kwaliteit is echt zo ontzettend mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah, dankjewel! Ik gebruik de Canon 600D, een hele makkelijke en fijne spiegelreflex! (:

      Verwijderen
  5. Wat een geweldige foto's! Leuke plog. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Anoniem8/10/2014

    Wat leuk dat je zo dicht tegen het winkelcentrum zat en prachtige foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Anoniem8/14/2014

    Ziet er heerlijk uit. Goed geshopt! Heb nu extra veel zin in mijn vakantie

    BeantwoordenVerwijderen