Herfst WISHLIST



Alle vakanties zitten erop. Je wordt overgooit met schoolagenda's, notitie boekjes en zelfs de kruidnoten liggen al in de supermarkten. Zucht. Voor we over gaan naar de moeilijkste tijd voor mij elk jaar a.k.a. de winter: eerst een herfst wishlist!







ÉÉN / Onmisbaar: een jas. Hoewel ik de perfecte nog niet hebben gevonden zal het me niet verbazen als het 1 van deze drie wordt. Wauw! Wat zijn deze mooi. Ik vind de "lichte" jas trend heel erg tof en zeker de middelste is toch wel zo goed als perfect. 


TWEE / Ik ben niet echt een sneaker meisje maar zo nu en dan kom ik een paar tegen die ik echt helemaal geweldig vind. Een tijdje terug waren dat de bordeaux rode New Balance. Op dit moment zijn dat de Nike Roshe Run Pure Platinum. Compleet wit, zo mooi. Helaas kan ik ze online nergens vinden, overal uitverkocht. De linker afbeelding is van de tumblr, de rechter komt hier vandaan, waar ze wonder boven wonder zijn uitverkocht.



DRIE / Liefde voor camera's zal altijd blijven. Deze zullen vele bloggers al wel voorbij zien komen want onder andere Teske en Vera hebben hem al in hun bezit. Dit is een versie op de polaroid camera, je maakt een foto en hij komt er meteen uit. Polaroid foto's zijn zo leuk en mooi, geweldig om te bewaren en je kan er de leukste dingen mee op je muur. Ik vind het ook gewoon hele mooie vintage-achtige foto's worden. 



VIER / Eigenlijk is dit een voorbeeld. Afgelopen week paste ik de lekkerst zittende broek OOIT bij de H&M. Sip liep ik de winkel uit want ook als student moet je soms een beetje geduld hebben met je geld. Helaas staat de broek niet op de H&M website, wat heel vreemd is. Deze van de ZARA leek er een beetje op. Die van de H&M was strak, netjes, sloot heel mooi aan en je kon hem dicht maken met een rits aan de zijkant. 



VIJF / Deze sjaal! Ik vind hem heel leuk en misschien niet eens echt Monki. Maar hij is lekker simpel maar toch net iets specialer dan een normale sjaal. Ook is hij maar €20,00 - ideaal!



ZES / En dan als laatste.. Om het af te leren.. Zo duur, maar zo mooi: Daniel Wellington horloge. Ik ben helemaal fan van dit horloge, de classic met een bruin bandje. Prachtig! Mocht iemand de lotto winden en bloggers willen trakteren op een cadeautje... Just saying

Share this:

, ,

CONVERSATION

15 reacties:

  1. Anoniem8/31/2014

    Hele mooie wishlist, die jassen zijn heel erg mooi!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah al die mooie lange jassen zijn perfect!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie items staan er op je wishlist, vooral die sjaal is heel gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie items, de zara heeft zulke mooie jassen. Ik heb er afgelopen vrijdag wat gepast maar helaas was alles te groot dus daar ben ik niet geslaagd.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die sjaal met die ruiten is zo mooi, ik hou wel van dat minimalistische!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke wishlist! Die camera vind ik ook, heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Waauw die sneakers! Die wil ik ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hele leuke wishlist! Die jassen zijn echt zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hele mooie wishlist! ben gek op de jassen x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooie wishlist! Dat horloge is zoo mooi, wauw. De jas op de tweede foto is ook prachtig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. heel mooi, die camera is gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen