Jeugdsentiment TAG


(^ Dit ben ik!) Het is altijd leuk om terug te kijken naar vroeger, de muziek, de kleding en je speelgoed natuurlijk. Teske plaatste deze tag en Team Confetti maakte hem. Ik vond het toch wel heel erg leuk! Misschien is deze TAG leuker voor mij om in te vullen dan voor jullie om te lezen maar misschien herkennen jullie het ook nog wel van vroeger! 


Favoriete kinderfilm: 
Barbie was ik groot fan van. Door de jaren heen had ik behoorlijk wat Barbies gespaard. Ik was 7 toen Barbie en de Notenkraker uit kwam, op video band (!!!) nog. Ik denk dat ik deze film wel 100 keer heb gezien en dan overdrijf ik niet eens!Favoriete televisie serie:
Ik weet niet of dit mijn favoriete serie was, maar leuk vond ik het wel. Ik deed dit altijd met mijn broertje. Tom & Jerry en Cartoon Network in het algemeen doet me altijd denken aan vroeger. Programma's zoald de Power Puff Girls, Scooby Doo.. Goede oude tijd!Favoriete boek(en): 
Op de basisschool las ik heel erg veel! Ik vond het heerlijk om een boek te lezen en kon vaak niet stoppen wat leidde naar 1 boek in twee dagen uit.. Op schooldagen! Toen de Hoe Overleef Ik.. serie uit kwam ging het helemaal hard. Lena Lijstje volgde, dit waren toch echt wel mijn favoriete boeken, meerdere keren gelezen zelfs!

Favoriete nummer van de Spice Girls (of andere girl/boy band):
De Spice Girls was voor mij K3. Ik kon elk liedje van begin tot eind meezingen (geen grapje) had dvd's, de musicals, vriendenboekjes, posters, k3 poppen, stickerboeken - je kan het zo gek niet bedenken! Ik maakte ook diverse professionele dansjes die mijn ouders dan mochten bewonderen. De "K3 fase" is bij mij heel lang doorgegaan, echt wel tot bijna het einde van mijn basisschool tijd. Mag ik even toegeven dat ik heel vrolijk werd toen ik deze liedjes opzette tijdens het schrijven van dit stukje.. Favoriete fashion item:
Ik moet even toegeven dat ik geen fashionista was vroeger. Totaal niet zelfs, ik vond kleding passen echt het ergste wat er bestond! Iets wat ik me nu niet meer kan voorstellen. Ik doe niets liever dan kleding passen, winkelen en outfits bedenken! Vroeger was dat dus totaal niet zo, ik droeg wat ik dacht wat mooi was.. 
Favoriete snoep/snack:
Naast natuurlijk de Kindersuprise eieren en de Happy Meals had je ook nog dit: die gekke (best chemische) roze rol kauwgom. Dit kan ik me nog heel goed herinneren van vroeger!

Favoriete TV reclame:
Dit is echt de lastigste vraag. Als kind let je denk ik niet zo op reclames, of je herinnerd je ze in ieder geval niet. De enige reclame die me nog bij staat is de reclame van Baby Annabel, dat moet je maar net kennen, het filmpje kan ik helaas niet vinden. Waarom hij me bij staat? In het begin zingen ze in een bepaald toontje Baby Annaaaabellll.Favoriete nummer: 
Zo'n 7 jaar geleden nèt na High School Musical (waar ik ook gigantisch fan van was) kwam Vanessa Hudgens met een eigen nummer. Het nummer is super simpel maar toch heb ik hem heel vaak geluisterd. Kennen jullie het nummer (nog)? 

Share this:

, ,

CONVERSATION

14 reacties:

 1. Anoniem9/05/2014

  haha erg leuk! en herkenbaar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh die boeken van Hoe overleef ik! Ik vond ze ook echt zo geweldig, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha ik kan hier zoveel van herkennen, super leuk! Ik heb barbie en de notenkraker waarschijnlijk wel 50 keer gezien ofzo.
  Ik heb je trouwens genomineerd voor de liebsteraward en het zou me leuk lijken als je het overneemt! Dit is de link ernaartoe http://i-tassie.blogspot.nl/2014/09/lifestyle-liebsteraward.html#more

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik ga er heel snel naar kijken (:

   Verwijderen
 5. Say Ok ken ik ook nog heel goed haha. K3 kende ik ook mijn hoofd, maar dan de allereerste liedjes. Supergrappig zo'n overzicht! :) Liefs, Rowan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een leuke post dit! Die kauwgom was ik alweer helemaal vergeten, maar nu ik m zie weet ik weer precies hoe het ruikt en smaakt haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem9/05/2014

  Great post,dear! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldig leuk om te lezen! Ik deel sommige dingen echt met je haha. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waah zo tof! En amai ik kreeg even de rillingen van dat liedje van Vanessa! Zo lang geleden!!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ken alles nog, tot Vanessa aan toe! Super leuk om dit zo te zien, ik ben helemaal enthousiast, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aah K3 haha vind ik nog steeds leuk (oude nummers), geeft mij altijd een glimlach zodat ik weer aan vroeger kan denken hihi!


  Liefs,
  Hazal
  www.sistersandsisters.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geweldige tag! Ik ken alle k3 nummers nog steeds uit mijn hoofd, zovaak heb ik ze geluisterd vroeger haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk om te lezen dit! Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen